Tko je misteriozna dama koju Zdravko Čolić skriva od očiju javnosti? Na internetu postoje SAMO DVIJE njezine fotografije!

Popularni pjevač Zdravko Čolić miljenik je žena diljem regije, no on je već 19 godina zaljubljen u samo jednu – svoju suprugu Aleksandru. Dok se o njegovoj karijeri sve zna, o privatnom životu ne voli pretjerano govoriti. U braku je preko 18 godina, a supruga Aleksandra Čolić rodila mu je dvije kćeri – Unu i Laru.

Zdravko i Aleksandra vjenčali su se 2001.godine, nakon dugogodišnje veze, a nedavno je otkrio kako je upoznao Aleksandru, koja je tada bila studentica geografije.

“Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, a s vremenom smo se počeli zabavljati. Osvojila me jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige. Preemotivan sam i ne mogu biti strog tata, pa djeca kolo vode. Jako je odgovorno živjeti s tri žene, ali i jako lijepo”, rekao je nedavno.

Njegova se supruga ne voli eksponirati u javnosti, na internetu postoje tek dvije njezine fotografije, a Aleksandra nema niti društvene mreže.

 


Komentari