Tko je djevojka koja je osvojila pobjednika Masterchefa? Par živi zajedno, a dijele i istu strast

Foto: Instagram

Ivan Temšić (26) pobjednik kulinarskog showa Masterchef osvojio je simpatije diljem Hrvatske putem malih ekrana kao jedan od najomiljenijih kandidata, a sada je sve iznenadio djevojkom.

Njegovo srce osvojila je mlada Gabrijela Runjić, a par navodno već živi zajedno. Iako ju je Temšić već spomenuo u showu kada se natjecao, na društvenim mrežama otkrio je više o svojoj djevojci. Dijele i jednaku strast u kuhanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Temša ?‍? (@ivan_temsic)

U finalu se borio protiv Gorane Milaković međutim na koncu je ipak on odnio pobjedu.

“Pobjeda je bila neočekivana do samog kraja, a to da će moj desert biti bolje izveden od Goginog te da ću ujedno istim i pobijediti, nije bilo ni na kraj pameti”, izjavio je Ivan u intervjuu za DNEVNIK.hr.

“Kuhanje u MasterChef vili je posebna priča, neko malo natjecanje samo za sebe, bez reflektora i kamera, zadovoljiti nepca ostalih ukućana. Tomo i ja smo najčešće bivali u kuhinji kroz cijelo druženje, ali svi su imali pojedinih trenutaka i kreativnih ideja. Tomo se svakako postavio i kao autoritet u samoj kući, više organizacijski”, otkrio je Ivan koji je inače rodom iz malog sela u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, a prije sedam godina preselio se u Split na studij građevine.

“Jednom prilikom sam vlastitoj majci rekao da bih radije bio kruha gladan u Splitu nego bio igdje drugo. Relativno mlad sam napustio svoju životnu okolinu, istraživao sebe, i usput zavolio način života u Splitu. Jednostavno mi odgovara okolina i mislim da sam se u nju uklopio”, zaključio je Ivan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Temša ?‍? (@ivan_temsic)


Komentari