‘TISUĆU MI SKALPOVA’ Alenu Vitasoviću na bini nešto doletilo u glavu: ‘Ne vidim razlog ni poantu’

Foto: Danijel Bartolic / CROPIX

Pjevač Alen Vitasović na nastupu je doživio nesvakidašnju scenu. Dok je svojim glasom zabavljao okupljene u Kastvu, 54-godišnjaka je na pozornici nešto pogodilo u glavu.

O tome je obavijestio svoje pratitelje na Facebooku. “Tisuću mi skalpova!!! U subotu u Kastvu (oko ponoći dok sam pjevao) mi je tip bacio oradu (ribu) u glavu. Još ne vidim razlog ni poantu. Molio bi tu osobu da mi se javi”, napisao je.

Njegovi obožavatelji su u komentarima šaljivo komentirali pročitano. “Nek ubuduće baca po meni”, “Bolje da je bacio zubaca” i “Pusti priče, zamisli da je bila škarpina ili pauk”, pisali su mu.

Jednog je pratitelja zanimalo je li riječ o “divljoj” ili oradi iz uzgoja, na što je Vitasović odgovorio: “Žena mi je rekla da je iz uzgoja”.

Podsjećamo, Alen je od prošle godine u braku s Eleonorom, koja mu je druga supruga. Par je svoju desetogodišnju vezu brakom okrunio u kolovozu 2022. Odabranica Vitasovićeva srca od njega je mlađa 25 godina, a uz to što je njegova menadžerica, ima vlastiti posao. “Turizmom se bavi i ma svoj lijepi štand u Pulskoj ribarnici, ribe prodaje. Jedna vrijedna žena, sve sama nabavlja ribu, sve si vozi”, rekao je Alen o Eleonori jednom prilikom.


Komentari