‘TIPIČAN PRIMITIVNI BALKANSKI SVJETONAZOR’: Vlatka Pokos oštro odgovorila na komentar zašto nema dijete!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Rasprava na posljednjoj fotografiji koju je objavila bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos na svojem Instagram profilu, otišla je u potpuno drugačijem smjeru od očekivanog.

Pozirala je s raspuštenom dugom kosom, i veliki tamnim naočalama i maniri holivudskih zvijezda. Iako je po većini riječ o apsolutno bezazlenoj objavi, nekima je ista bila povod za oštru raspravu i poprilično intimna pitanja.

Tako se Hrvatica koja već neko vrijeme živi u Kanadi, našla se na udaru kritika na račun – majčinstva. Naime, jedan pratitelj nije mogao ne iskoristiti priliku i priupitati je zbog čega nema djece.

“Tipičan primitivni i prosti balkanski svjetonazor i komentar. Postoje, nažalost, i medicinski razlozi zašto neke žene nemaju djecu, iako ih žele”, odgovorila mu je Vlatka.

“Vašem malom, mizogino/talibanskom mozgu to nije palo na pamet, zar ne? I ne, nismo manje vrijedne zato što nismo biološke majke”, nastavila je u istom tonu.

“Majčinstvo je divno, ali nije jedini smisao postojanja žene”, zaključila je Pokos.

Podsjetimo, 51-godišnjakinja već neko vrijeme živi u Torontu, gdje je diplomirala na kanadskom sveučilištu Sheridan, na studiju oglašavanja i marketinške komunikacije, piše Dnevno.


Komentari