TIKTOKERI UZ NAŠE RUKOMETAŠE: Pogledajte video podrške najutjecajnijeg domaćeg TikTokera

Foto: Instagram/kolaž

Najutjecajniji domaći TikToker Dario Marčac (26) objavio je video s prijateljima koji je u kratkom vremenu prikupio velik broj pregleda.

Video je posvećen Europskom rukometnom prvenstvu i našoj reprezentaciji koja je u teškoj situaciji izazvanoj korona virosom te ozljedama igrača. Izbornik Horvat u nastavak natjecanja ulazi s više od polovice novih igrača i odlično se nosi sa situacijom.

To su primijetili i TikTokeri koji svaku temu vide kao sadržaj za video pa su svoju podršku reprezentaciji i izborniku htjeli dati viralnim hitom na najbrže rastućoj društvenoj mreži koja je osvojila svijet svojom spontanošću i humorom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARIO MARČAC (@dariomarcac)

Uz Daria tu su TikTokeri Tin Gojković, Igor Jadan i Adrian Popović koji imaju velik broj pratitelja tako da udruživanje ovih imena može značiti samo veliku vidljivost i interes za Europsko rukometno prvenstvo pratitelja ove platforme koja je postala jedinstveno mjesto gdje kreativnost ne poznaje granice, a sadržaj inspirira druge.

TikTok, koji je partner Europskog rukometnog prvenstva, više nije platforma na kojoj se samo pleše. To potvrđuju i brojni edukativni projekti. Dario Marčac je na svom TikToku koji prati više od pola milijuna ljudi potaknuo mnoge da čitaju knjige i pričaju o njima zahvaljujući projektu #booktok te žive zdravo i bave se sportom prateći njegov izazov “60 dana”.

‘Samo bez stresa iako je to nemoguće, na krilima navijača nastavljamo dalje, svaka čast momci! Pozdrav iz Rovinja.’, ‘Idete u finale’, ‘Pobjeda samo tako’, neki su od komentara na video TikTokera, a Kauboje u Budimpešti čekaju četiri nova protivnika i bore se za mogući plasman u polufinale. Svi smo uz njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARIO MARČAC (@dariomarcac)


Komentari