Tia Mamić intimno o majci koju je izgubila: ‘Tata mi je sačuvao članak koji je izašao o njoj…’

foto:Instagram

Tija Mamić, 36-godišnja poduzetnica i supruga Marija Mamića, svoj privatni život nastoji zadržati dalje od očiju javnosti, no ovog puta napravila je iznimku, te je na Instagramu podijelila dirljivu objavu u kojoj se prisjetila majke, a na to ju je potaknuo njezin sin Domenic vezano za školski projekt. .

“Domi je imao projekt u školi da izabere svoj uzor. Kaže: ‘Mama, ti si moj uzor, želim pričati o tebi’. a pitanje tko je meni uzor, rekla sam mu: ‘Tvoja baka. Nisi je nažalost imao prilike upoznati.’ Pa smo pričali o njoj, tata mi je sačuvao članak koji je izašao o njoj i dao mi ga nedavno na njezinu godišnjicu. Nešto sam negodovala zbog posla, a i situacije koja nas je sve pogodila pa mi je rekao: ‘Pogledaj ovo, iako već sve znaš i sama. Hvala mama”, napisala je Tia.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tia Mamic (@tia.mamic)


Potom je pratitelje još jednom raznježila podijelivši na Instagram storyju fotografiju na kojoj se vidi kako njen poočim, ekonomist Ljubo Jurčić, na leđima nosi unuka Domenica, uz koju je stavila potpis: ‘Volim svog djeda’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tia Mamic (@tia.mamic)

Ljubo je bio prijatelj Tijine majke, i za nju se počeo brinuti nakon što joj je mama umrla. Tia je do 2017. nosila njegovo prezime, sve dok se nije udala za Marija Mamića, sina Zdravka Mamića. U jednom je razgovoru prije četiri godine Ljubo opisao kakav odnos ima s Tiom i Mariom.

“Mi se znamo površno od prije, on je jedan korektan dečko, ima dobru zdravu krv, zdrav pogled na život. Mislim da je u redu, nisam imao nikakvu primjedbu ako to pitate”, rekao je, a odnos s Tiom opisao je bliskim.Tijekom tinejdžerskih dana, naime, često joj je davao ljubavne savjete.

“Ono što sam njoj dao do 15, 16 godine, to je to. Rezultat ćemo gledati narednih godina i gledamo ovih proteklih godina, tako da se ja ne miješam, naravno da razgovaramo svaki dan. Što se tiče intimnog osobnog života apsolutno sve njezine odluke poštujem”, kazao je.

Komentari

loading...