‘Ti ne znaš biti muškarac, ja sam tebe ostavila’ Hana uzvratila ‘Gospodinu Nesavršenom’ i otkrila zašto su prekinuli

Foto: Instagram

Goran Jurenec, poznatiji kao “Gospodin Savršeni” iz RTL-ovog showa, na iznenađenje svih, otvorio je dušu i javno otkrio zašto je došlo do prekida s Hanom Rodić. Iako Goran tvrdi da je razlog bila fatalna Claudia, njegova bivša djevojka u koju se ponovno zaljubio, Hana je vrlo brzo iznijela i svoju stranu priče koja je sasvim drugačija.

Ako je suditi po Haninim izjavama, Goran je iznio totalne neistine, no tko tu koga laže, znaju samo oni.

“Mi smo prekinuli prije dva tjedna, kad sam ga ja ostavila, a do prije tri dana si me molio a ti se vratim. Tako da Gorane, prestani pričati, da ne bih ja počela”, napisala je na društvenim mrežama ljutita 23-godišnjakinja. Prema njenim riječima prekinuli su jer ga je ona htjela što dalje iz svog života.

“Laži publiku kao što si i mene. Ja sam te jednostavno htjela prekrižiti iz života, ali ti ne znaš biti muškarac”, uputila mu je Hana teške riječi.

Goran ovoga puta nije htio biti gentleman, te je Hani vrlo brzo uzvratio. Naime, Goran tvrdi kako Hana ne može podnijeti što je baš kao i u showu ona drugi izbor. Podsjetimo, Jurenec je odabrao Ivu Runjanin u emisiji, a s Hanom se spojio nakon što je shvatio da Iva nije za njega.

Goran ističe kako ga je Hana još jučer molila da dođe u Zagreb da sve izglade. Tvrdi i da joj on još uvijek plaća stan.

Screenshot

“Sram te bilo što se spuštaš na taj nivo komunikacije. Tko ti još uvijek plaća stan u kojem živiš jer nisi imala ni za stan?”, prozvao ju je javno Gospodin Savršeni.

Rodić tvrdi da je sretna jer ima svoje ljude i to što ga se konačno riješila. Ova napeta drama još uvijek je u tijeku, a tko zna u kojem će se smjeru razvijati ovaj verbalni rat. Detalje Goranovih poruka pročitajte ovdje.


Komentari