TEŽAK ŽIVOT Ivana Knoll se požalila: Od HNS-a nikad nisam dobila ni ulaznicu, vrlo smo konzervativna zemlja

Foto: Instagram

Najvatrenija navijačica i influencerica Ivana Knoll požalila se na tretman u Hrvatskoj. Nakon što se dala u poduzetničke vode i posao na društvenim mrežama joj ide od ruke, samo na Instagramu ju prati 523 tisuće fanova.

“Pokrenula sam liniju kupaćih kostima na crveno-bijele kockice, poznatiju pod nazivom CROkini, a moj brend posluje uspješno već tri godine. Od Hrvatskoga nogometnog saveza nisam dobila nikad nikakvu podršku, čak ni ulaznicu, a ovdje su me pozvali na Super Bowl, koji je najveći američki event”, pojasnila je Ivana za 24sata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Kaže i kako u Hrvatskoj posao koji ona radi nije dobro prihvaćen jer ljudi smatraju da je to samo naslikavanje.

Obrt i brend

“Ja sam otvorila obrt zbog toga, moji glavni prihodi, uz moj modni brend, upravo su moje društvene mreže. Imam puno suradnji, s nekim brendovima imam i višegodišnje ugovore. Za sve to je trebalo jako puno odricanja, truda i ulaganja tijekom godina”, rekla je Ivana.

Hrvatsku smatra konzervativnom zemljom u kojoj nije prihvaćen seksipil naglasivši kako je vani imala milijun ponuda od različitih sponzora, dok su joj domaći rekli kako treba smanjiti broj fotografija u kupaćem kostimu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Unatoč tomu, svoju budućnost vidi u putovanjima po svijetu, a trenutno se nalazi u Kostariki zbog posla, a onda ide u Los Angeles.

“Jako sam sretna jer radim to što volim, a najvažnije je biti prirodan i iskren”, zaključila je.

Komentari