TETOVIRALA NJENU ZADNJU PORUKU! Ovaj potez Ivane Mišerić rasplakao je mnoge

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (35) pobornica je tetovaža, a posljednja ima zaista posebno značenje. Na rebrima je istetovirala riječi “Bolonjez je gotov”. Riječi su to njene majke Bube koja je preminula ove godine.

“Bolonjez je gotov. Njen rukopis. Njena zadnja poruka. Svakakvi dani se vrte, ali budem sretna jer u svakom novom tražim i pronalazim oblike u kojima bi bila uz mene. Najbliže srcu slovima, u srcu sva ljubav i sjećanja, cijela u meni. Ova mi je najdraža, ova je baš moja. Od mene za Bubicu”, napisala je Ivana i dirnula pratitelje na Instagramu.

Javile su joj se i brojni kolege poput Nives Celzijus, Dalibora Petka, Elle Dvornik, Mirte Šurjak i Martine Tomčić. Simpatičnu voditeljicu obasipali su porukama podrške.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Iako rijetko govori o svom privatnom životu, o odlasku majke progovorila je u nekoliko intervjua. Pandemija i potresi dodatno su joj otežali situaciju, a prije nekoliko mjeseci otkrila je kako se osjeća.

“Na trenutke dobro, na trenutke se gubim. Više ni ne znam što znači emocionalna ravnoteža, ako izvrtim cijelu prošlu godinu i pola ove, toliko je sve slojevito da je jako izazovno naći neki zdravi balans u glavi i duši jer slojeva je previše, teško se iščupati. Tražim još neki svoj mir koji će me zadovoljiti i staviti stvari na mjesto, trudim se, radim na tome. Treba jako puno razgovarati sa sobom, čitati, čistiti rane i dati im zraka da zacijele. naći neki smiraj. Nekada vidim napredak, pa iznenada dobijem osjećaj da stojim na mjestu i ne mogu uloviti konce života. I onda opet dođe neki zalet. Tako je svakome, vjerujem, u nekom životnom razdoblju, nisam ništa drugačija od ostalih”, izjavila je Ivana za Slobodnu Dalmaciju.

Komentari