TEŠKO RAZDOBLJE! Josipa Lisac progovorila o zdravstvenom stanju: ‘To mi je bila agonija, raspad na sve strane’

Josipa Lisac (Foto: Neja Markicevic / CROPIX)

Početkom lipnja na Ljetnu pozornicu Tuškanac stiže Josipa Lisac. Karte za oba koncerta, 1. i 5. lipnja rasprodane su još prije dva tjedna, a za ovu glazbenu divu svaki od nastupa je jednako važan i poseban. Iako zvuči nevjerojatno, ovo će Josipi biti prvi koncert na Ljetnoj pozornici. Nastupu se raduje i nada se dobrom vremenu jer je pozornica na otvorenom.

Prije koncerta trudi se da ne bude budna do kasno i ne razgovara previše. No, neke stvari nažalost ne može kontrolirati. Za Jutarnji je otkrila da zbog alergije na brezu cijeli ožujak i travanj nije bila dobro. Zbog toga je morala odgoditi i koncert u Koprivnici, kojeg je na kraju odradila početkom svibnja.

“To razdoblje bilo mi je agonija, raspad na sve strane. A ja sam se cijelo vrijeme upjevavala da ne dođem u onu pauzu od pet dana, iako sam silno kašljala, baš ružno. Četiri puta sam se cijepila protiv korone, razlog je na prvome mjestu bio da zbog korone ne kašljem i onda mi se dogodila ta “zločesta” breza”, ispričala je Lisac i dodala da se u svibnju vratila u formu.

Nakon Tuškanca, nastupit će u Banja Luci, Vinkuranu pa na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila i u Međugorju.

“A onda će doći ambrozija pa ću napraviti pauzu do kraja rujna i otići u Cittanovu (Novigrad, op. a.), na svoje more, a planiram tamo otputovati i sada u lipnju”, otkrila je glazbena diva.

Pored toga, ima i pregovore za veliki koncert u Ljubljani, a s obzirom na to da je svaki njezin koncert drugačiji i poseban, ne sumnjamo da će oduševiti publiku gdje god zapjeva.

Komentari