TEŠKI DANI ZA FRANKU BATELIĆ: ‘Život bez okusa i mirisa nije život!’

Foto: Instagram

Dan nakon što je svoje obožavatelje obavijestila da otkazuje dugo najavljivani, a onda i odgođeni nastup u Atriumu Lisinski, Franka Batelić na Instagramu je podijelila svoja iskustva s koronavirusom, ujedno i razlogom otkazivanja zagrebačkog koncerta.

“Život bez okusa i mirisa nije život!”, napisala je uz kratki video u kojem miriše nasjeckani luk.

Foto: Instagram

Estradne aktivnosti morat će tako ipak pričekati, ali Franka je odlučna u namjeri da zapjeva pred zagrebačkom publikom. “Neopisivo mi je žao što ću morati otkazati koncert kojemu sam se jako veselila. Jednostavno ne bih mogla publici pokloniti energiju i emociju koju zaslužuju! Ipak, odlučila sam kako ne odustajem od svog koncerta u Lisinskom, čim ozdravim!”, najavila je razočarana pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

“Zdravlje je bitnije” i “samo ti ozdravi, lako za koncert” neke su od poruka podrške koje joj stižu ispod objave o otkazivanju. “Ne se zafrkavat s koronom! Nekome je dobro, nekome nije. Mi smo prošli pakao. Misli na sebe i svoje dijete. Nije koncert najvažniji”, piše joj jedna zabrinuta pratiteljica.

Vrhunac Frankinih ljetnih aktivnosti tako ipak ostaju koncerti u Umagu te Vodicama, a potonji je ovih dana objavljen i na digitalnim platformama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)


Komentari