TEŠKA VREMENA ZA BIZNIS Tia Mamić gasi proizvodnju svog brenda: ‘Pogodila nas je političko-ekonomska situacija’

Tia Mamić (Foto: Ronald Goršić/CROPIX)

Tia Mamić, pokćerka političara Ljube Jurčića i supruga sportskog menadžera Marija Mamića, obznanila je da ona i suradnica Lada Mitrašinović obustavljaju proizvodnju Bela Glow kozmetičkih proizvoda.

“Dragi naši, želimo vas obavijestiti da smo nakon ove ljetne sezone (ili do isteka zaliha), primorane obustaviti proizvodnju naših Bela Glow proizvoda zbog političko-ekonomske situacije koja je pogodila cijeli svijet pa tako i nas. Nažalost, na takvu smo se odluku odlučile zbog nemogućnosti nabave kvalitetnih sastojaka i povećanja cijena sirovina koje koristimo u našoj proizvodnji. Iako smo pokušavale pronaći kvalitetnu zamjenu za određene sirovine, to nije bilo moguće. Htjele smo zadržati našu kvalitetu od početka, no zbog trenutnih okolnosti, to ne bi bilo lako”, piše u tekstu objavljenom na službenom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BELA GLOW (@bela_glow__)

Podsjetimo, snaha Zdravka Mamića i Lada pokrenule su biznis s proizvodnjom kozmetičkih proizvoda 2020. godine. Njihovu poduzetničku ideju kritički je prokomentirala pjevačica Lana Jurčević, koja je tada napisala: “Ajme hit, odjednom svi pokreću kozmetičke brendove, od poštara do knjigovotkinje.”

Komentari