Zbog lajave Mirjane skoro nastala tučnjava (VIDEO)

Facebook

Ne prestaju pokazivati svoje prave osobine.

Tako se umjesto mirisa zimnice kućom širi smrad lažnih dobrica i dušebrižnika. U kući žive naivne šiparice, a ne mudre lisice kao što ste možda mislili. Tako je talk show s Mirjanom kao voditeljicom te Barbarom i Goranom kao gostima iznjedrio prave osobine egocentrika i nježnih dobrica.

Mirjana koja je dosad imala sliku “lake” i blesave žene uspjela je pitanjima isprovocirati kućnog “Bambija”. Mirna i krhka Ivonica (koja se zbog love uvaljivala Brandži), krenula je vrijeđati Mirjanu na račun izgleda, pa je tako spomenula da ima krivi nos, te da joj fali metla i da je vještica.


Ivona i Luća su prvi počeli sa provokacijama #VelikiBrat

Ivona i Luća su prvi počeli sa provokacijama #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Dienstag, 6. Oktober 2015

Luća je navikao da on vodi glavnu riječ i da je sva pažnja upućena prema njemu, pa je također planuo. Možda ga je pak pogodilo što netko proziva Barbaru prema kojoj gaji skrivene osjećaje. Krenuo je vrijeđati Mirjanu riječima kako je lijepo što zna čitati te joj poručio da stavi patlidžan u usta. Ona je pokazala da je bez obzira na specifičan smijeh, ispuštanje životinjskih krikova i slično puno mudrija, pa su se ostali osjetili ugroženo i prozvano zbog pitanja o lažnom izgledu, osobinama i manipuliranju.

Tako su se inače miroljubive i na prvi pogled pristojne sekice isprovocirale na riječi one za koju misle da ih nije dostojna. Kako li su samo lako zagrizle njezinu udicu i napokon pokazale svoju pravu osobnost koju su vješto skrivale svih ovih dana.

Jedno je sigurno, Mirjana je uspela da razbesni ukućane. #Veli…

Jedno je sigurno, Mirjana je uspela da razbesni ukućane. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Dienstag, 6. Oktober 2015

>>>ERVINE KAD SI ZADNJI PUT MJERIO IQ? (VIDEO)

>>>KAKAV SHOW!: Steffani i Ervin prekinuti u ‘akciji’, skoro došlo do tučnjave (VIDEO)

>>>DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

Komentari

loading...
-->