Zašto je Luća toliko nervozan, ‘PERE’ li ga možda KRIZA? (VIDEO)

Facebook

Što to Lući toliko nedostaje pokušali smo otkriti jednostavnom metodom dedukcije.

Pratite li aktivno Big Brother, posljednjih dana mogli ste primijetiti kako je netko opasno nervozan i osjetljiv. Osim Zorice koja se vjerojatno rodila nervozna, u agresivnim i živčanim reakcijama polako ju sustiže Luća. Iako je do sada u nekoliko navrata pokazivao kako je izuzetno temperamentna, a k tome još i neugodno glasna osoba, poslijednjih dana kao da je ubacio u šestu brzinu.

Uspio se posvaditi gotovo sa svim ukućanima s kojima je do jučer bio u dobrim odnosima. Gorana je verbalno napao do te mjere da je umalo došlo do tuče, sva sreća pa su odijeljeni žičanom ogradom. Pljuštale su uvrede ne samo na račun Gorana već i na račun svih zatvorenih na takozvanom istoku. Ukućani su ga u više navrata propitivali zašto se tako ponaša kada se nalazi u dijelu kuće u kojem ima sve, no, on je nastavio dalje sijati mržnju.

Vođeni nekom zdravom logikom došli smo do zaključka kako 33-godišnji reper vjerojatno prolazi kroz neku vrstu krize. Eh, sada, što to Lući toliko nedostaje pokušali smo otkriti jednostavnom metodom dedukcije. Nije se pokazao kao neki veliki ovisnik o alkoholu, tako da smo to izbacili, cigareta imaju dovoljno, pa smo pretragu suzili na jedine dvije stvari koje čovjeka čine izuzetno nervoznim. Jedna je nedostatak seksualnih odnosa ili olakšanja bilo kakve vrste, neki su to rješavali pred milijunskim auditorijem, a ostali ukućani to valjda mogu rješavati u nekom dijelu kuće koji je manje vidljiv od ostalih, dok je druga ovisnost ili jednostavno velika želja za marihuanom. Naime, Luća je u svome službenom predstavljanju izričito naglasio kako je veliki pobornik legaliziranja marihuane, što može implicirati da ju i koristi. Naravno, to je samo pretpostavka, ali nekako nam se čini kako bi mogla biti dobra pretpostavka.

Zašto je Luća, ustvari, nervozan? #VelikiBrat

Zašto je Luća, ustvari, nervozan? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Freitag, 23. Oktober 2015

>>>Opća kultura, sjedni 1: Stanari BB-a znaju manje od PRVAŠIĆA (VIDEO)

>>>VELIKI INTERVJU NAKON IZLASKA IZ KUĆE: Stefani bez dlake na jeziku (FOTO)

>>>THE BEST OF STEFFANI BANIĆ: Ovi trenutci obilježili su Big Brother (VIDEO 18+)


Komentari