ZALJUBLJENI FARMER ŽIGO: Najpoznatiji brk cetinskoga kraja ponovno osvaja male ekrane

Facebook

I dok je Žigo dobio samo riječi hvale za svoju ulogu, i njegova obitelj našla se u spotu, kao i dečki iz klape, no u nešto drugačijem izdanju.

Farmer Goran Žigo jedno je od najpoznatijih lica prošle sezone “Ljubav je na selu”. On je uvijek isti, bilo da ga snimaju kamere, ili  da su svjetla reflektora upaljena ili ne.

Zdeslav Mišurac, član klape Šufit, opisao ga je upravo tako, a njegova klapa je snimila spot za pjesmu “Ne more srce kontra sebe“, a u kojoj glavnu ulogu ima upravo Žigo.

Spot za pjesmu kojom će se klapa Šufit natjecati i na ovogodišnjem festivalu “Večer dalmatinskih pjesama” u Kaštel Kambelovcu, priča priču o Žiginoj ljubavi iz djetinjstva koja se nakon dugo vremena vraća ponovno u svoje selo.

Žigo je još uvijek zaljubljen u nju, no strah ga je prići joj pa je motri iz prikrajka. I dok je Žigo dobio samo riječi hvale za svoju ulogu, i njegova obitelj našla se u spotu, kao i dečki iz klape, no u nešto drugačijem izdanju. Spot za čiju je pjesmu tekst i glazbu napisao Jakša Jelić, glazbeni aranžman Ante Gašpardi te vokalni Vinko Didović, na malim ekranima trebao bi biti prikazan kroz dva tjedna, a je li Žigo u spotu uspio osvojiti staru ljubav te kojim se metodama poslužio, saznat ćemo uskoro, piše rtl.hr.

A i kad ne snima “Ljubav je na selu” Žigo misli na svoju Marijanu Batinić koja se pohvalila na svom Facebooku video porukom koju je dobila od omiljenog farmera.

>>> ‘LJUBAV JE NA SELU’ OPET OSVAJA GLEDATELJE: Ovih 11 kandidata traži svoju srodnu dušu (FOTO)


Komentari