VELIKI INTERVJU NAKON IZLASKA IZ KUĆE: Stefani bez dlake na jeziku (FOTO)

Facebook

Stefani Banić definitivno je obilježila ovogodišnju sezonu Big Brothera.

Splitska vampirica uzburkala je vode svojim ponašanjem, vokabularom i romansom s Ervinom. Pomalo muškobanjasta i divlja, no u suštini iskrena i krhka djevojka. Svojevoljno je napustila kuću na Košutnjaku i vratila se kući.

“Nikako sam brate, loše mi je. Gnjave me sa svih strana, ne mogu so odmoriti. Spavala sam premalo sati, uopće ne funkcioniram”, rekla je Stefani za 24sata.rs. Iskrena, direktna i brz dlake na jeziku rekla je ako se ni u jednom trenutku nije pokajala što je napustila kuću.

“Ovo je najbolja odluka koju sam donesla. Što se tiče mog izlaska, ma to je psihijatrija tamo, tako da ja ne želim biti dio toga. Svi glume da su nešto što nisu. I misle da će sakriti to što jesu, a odavno su već izašle slike o njima… Pokazali su se svi, što su i kakvi su “, rekla je ljutito za skoro sve stanovnike BB kuće.

No, na Sarajliju nije ljuta, iako su možda mnogi očekivali da će biti

Kaže kako zna da on nije glumio da mu se sviđala. “Sigurna sam da je bilo tako. Ali eto, svi tvrde da mu je Ivona napunila mozak, o tome kako je Barbara dobra za njega, a ne ja. On sluša druge ljude i povodi se za tuđim mišljenjem. U posljednje se vrijeme prema meni, sve je pokušavao nešto da mi se iskupi i da me odvuče da ne idem kući. To je oke, ali ja ne gledam njega više istim očima i to što je bilo bilo je. Ipak, ništa mu ne zamjeram. Ono i negativno što sam mu izgovorila, bili su to samo savjeti kako bi se trebao ponašati da ne naje*e kad izađe”, kaže Stefani za 24 sata.

Screenshot

Od njega se definitvno ohladila

“On je kriv za to. Ja sam mu milijun puta davala priliku da mi prizna da mu se sviđa Barbara, a on je tu sebe samo sve više uvaljivao u go*na, tim svojim glupim pričama. Usput, on sa Barbarom ne može imati ništa, jer ona puca na visoko, i na neke druge stvari, a Ervin nije taj profil”, tvrdi Splićanka, i dodaje da se ne kaje zbog seksa pred milionskim auditorijumom.

“Ne! Što bih se kajala? To je nešto što sam napravila u trenutku, jer mi je tako došlo, a kasnije o tome nisam razmišljala”, kaže Stefani i nadodaje kako se nikada više ne bi vratila u BB kuću.

“Ne mogu biti zatvorena sa takvim ljudima. To nisu ljudi. Ne znam što je to. Dobila sam sve suprotno od onoga što sam htjela. Umjesto pobjede, postala sam popularna. Evo sad isplaćujem svoje grijehe, jer moram davati te neke intervjue, a ne daje mi se ništa… Ostala sam bez honorara. Sve ono što sam trebala dobiti i što je dogovoreno s produkcijom, bez toga ostajem. Ali dobro, to je cijena koju plaćam zbog svoje odluke, zbog koje se uopće ne kajem“,  priznaje djevojka.

Screenshot

Tko joj je odgovarao u kući, a tko ne?

Kaže kako su u svakom pogledu najgori  Rade i Rada, uz njih ide Barbara. “Oni su mi najlošiji, zbog toga što su prevrtljivi, i igraju najpokvareniju igru. Problem je međutim što su oni glupi pa misle da ljudi ne vide, a sve se vidi. Jedino što oni imaju jaku publiku, jer imaju dosta tih svojih cigana koji glasaju za njih. A da nema tih ljudi, ne bi niko ni glasao… S Goranom, Ervinom, i Zoricom, i Brandžom ću sigurno ostati super odnosima, a s Ervinom isključivo prijatelj i ništa drugo”, zaključila je Stefani.

>>>>THE BEST OF STEFFANI BANIĆ: Ovi trenutci obilježili su Big Brother (VIDEO 18+)

>>>STEFFANI KAKVU JOŠ NISTE VIDJELI Možete li vjerovati da je to ista osoba? (FOTO)

>>>>DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!


Komentari