VELIKA PREVARA U SHOWU! Maja Šuput pjevala na playback?! (FOTO)

Facebook/TLZP

Dio gledatelja koji prate show svoje su nezadovoljstvo izrazili i na društvenim mrežama.

Zabavni show “Tvoje lice zvuči poznato” i u svojoj drugoj sezoni donio je zanimljive glazbene poslastice koje su razveselile široku publiku. Neosporivo sjajan tim kostima, šminke, koreografije, glazbenih mentora i šaljivog žirija u zadnjoj emisiji prije finala ipak je zaslužio sjenu koja je priči dala nešto tamniji dojam.

Činjenica je da otkako je pjevača postoji i playback, no kada je on suviše očit, sramotan je i za onog tko otvara usta dok se u pozadini vrti studijski “ispeglana” snimka i za organizaciju. S obzirom na to da je u ovom slučaju riječ o zabavnoj emisiji u kojoj bi gafovi izvođača koji oponašaju originale bili nešto sasvim normalno, štoviše zabavno i simpatično, pjevanje Maje Šuput na playback, i to u emisiji u kojoj se izdvajaju četiri finalista, bilo je sve samo ne poželjno, simpatično ili zabavno.

Facebook/TLZP
Facebook/TLZP

Naime, Šuput je imala zadatak oponašati Justina Biebera. S lakoćom se uživjela u ulogu dječarca za mikrofonom, no glazbenu izvedbu nasnimila je, očito, ranije. U vrlo živoj koreografiji i skakutanju po pozornici, u kojemu je Šuput doista briljirala, usta je otvarala svakako samo ne u skladu s glazbenom pozadinom koja je bila studijski obrađena. I dok su se ostali kandidati prepustili izvedbama u realnom vremenu, s manjim ili većim nesavršenostima, Šuput je taj dio preskočila, zaradila dobre bodove i “zaslužila” svoje mjesto u finalu.

Na Facebook stranici emisije “Tvoje lice zvuči poznato” uz fotografiju izvedbe Maje Šuput nanizali su se i komentari gledatelja koji su primijetili ovu prijevaru, a od kojih izdvajamo tek neke:

“Malo preočito se vidi da je na playbacku koji je studijski popeglan”

Playback za Šuputicu tako da može dobiti bodove za ulazak u top 4 – polufinale! Jako prozirno!”

“Aaa sramote pa vidi se da je playback”

“Playback za Suputicu da izdrzi skakati i da uđe u prva 4 umjesto nje je bolja Ivana Marić”


Komentari