USKORO POČINJE NOVA DOMAĆA SAPUNICA: U ovoj ulozi Natašu Janjić još niste vidjeli (FOTO)

www.facebook.com

Čini se da za Jelenu Veljaču nema odmora.Iako je prošlo samo četiri mjeseca od poroda, Jelena Veljača u suradnji s RTL-om odmah se bacila na posao. Okupila je poznata glumačka imena i započela snimanje nove hrvatske sapunice. Pod njezinom autorskom palicom naći će se poznate hrvatske glumice, poput Nataše Janjić i Ane Vilenice, a sam naziv nove telenovele dovoljno govori o njezinoj tematici. Naime, sapunica će se zvati  “Prava žena”.

Snimanje serije već je započelo, i to u  travnju u zagrebačkom Jadran filmu. Nakon duge pauze u seriji pojavljuje se i Filip Jurčić poznat po sapunici Larin izbor. Jelenina bliska prijateljica i vjenčana kuma Petra Dugandžić također je pronašla svoju ulogu u Pravoj ženi.

nataša janjić
Screenshoot/Instagram

Nataša Janjić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju sa snimanja, te ujedno pokazala kako se priprema za Pravu ženu. Jedno je poznato, radnja serije odvija se u Slavoniji.  Međutim, o čemu se zapravo radi u ovoj seriji Jelena nije htjela otkriti, ali je jedno sigurno, ljubavnih romansa i prepreka neće nedostajati.

>>>SJEĆATE LI SE ‘OTIMAČICE’? Nećete vjerovati kako izgleda Gabriela Spanic nakon više od 20 godina (FOTO)


Komentari