U nedostatku seksa, Big Brother ismijao Kolindu i predstavio masone!

Dosjetili su se kako, osim seksom, navući Hrvate da gledaju BB.

Iako je sve krenulo u smjeru – seks odmah prvi tjedan, a scenaristi Big Brothera su se potrudili spojiti parove koji bi si trebali odgovarati, čini se kako toga neće biti u kući sigurno još neko vrijeme, a samim time neće biti ni nadmoćne gledanosti Big Brothera.

Zbog toga su scenaristi Big Brothera hrvatsku javnost odlučili navući na, što drugo nego, – politiku.

Tako je sinoć u Big Brotheru izabrana nova predsjednica, Ana koja u kući glumi predsjednicu BB Kolindu.

‘Od ovog trenutka počinje moja vladavina!’, rekla je simpatična stanarka Ana koja je svoj govor započela čuvenim Kolindinim pozdravom: ‘Dragi Hrvati i Hrvatice i ostale manjine koji su Hrvati’.

No, ne samo da je Ana postala BB Kolinda, već je BB otišao korak dalje te hrvatskoj javnosti predstavio i masone koji donose odluke umjesto predsjednice BB Kolinde.

Naime, obitelj koja se nalazi u zasebnoj kući predstavljena je kao – vlada u sjeni, iza predsjednice.

Big Brother tako je hrvatskoj javnosti predstavio masone, a obitelji ne nedostaje niti masonske simbolike svojstvene ovom tajnom društvu – piramide, plaštevi, prsteni pečatnjaci…

Naime, u BB kući masonerija je ta koja donosi odluke, a prva odluka vlade iz sjene bila je izabrati stanara koji će do kraja Big Brothera nominirati javno, pred ostalim stanarima.

Vlada iz sjene tako je izabrala tajnovitu stanarku Anezi za taj neugodan zadatak, pa će biti zanimljivo pratiti kako će BB Kolinda masonske odluke predstaviti svojim podanicima kao svoje.

U svakom slučaju, iako je riječ o sprdnji na račun hrvatske političke scene čini se da ćemo iz Big Brothera ovaj tjedan moći mnogo naučiti o funkcioniranju stvari u vanjskom političkom svijetu.

 


Komentari