TLZP: BAHATI NATJECATELJI zasjenili humanitarnu notu najgledanijeg showa (FOTO/VIDEO)

Facebook

Tvoje lice zvuči poznato iz epizode u epizodu iznenađuje.

Ali u negativnom smislu. Ne možemo se oteti dojmu kako su natjecatelji ove sezone mlaki u usporedbi s prošlom. U prilog im ne ide ni ponašanje, pa smo tako jučer imali priliku gledati gađanje cipelom člana žirija.

Dok su lanjski natjecatelji bili skromni i unatoč tegobama s visokim potpeticama ipak izdržavali s osmijehom na licu, ova sezona sve više začuđuje. To se može reći i za gostujuće članove žirija koji iz tjedna u tjedan kritiziraju natjecatelje s dozom sarkazma umjesto da uživaju i gledaju to s pozitivne strane. Tako smo s nevjericom gledali kad je Miranu Kurspahiću na stol doletjela Šarićeva štikla. Ok i nama je lik bio užasno iritantan, ali pobogu ne možeš ga gađati cipelom u zabavnom i humanitarnom showu. Nisu ovo američki politički govori da se ne slažeš s politikom pa “udri”.


Dušan Bućan (koji je i bacio cipelu) iz emisije u emisiju njeguje zadnju poziciju, a kolegica Mila Elegović kao članica žirija uputila mu je oštru kritiku riječima “daj počni glumiti”. Njegove vokalne sposobnosti nisu na visokoj razini, no to se od njega ni ne očekuje. Najbolja uloga mu je bila ona Meghan Trainor i tu je jedinu odradio kao da mu je doista stalo.

dušan

Nekako smo očekivali kako će upravo njemu ove uloge ići “kao od šale” i da će ponuditi više zabave i pozitivne energije poput Petrekovića koji je bio izvanredan, a također nije imao posebne vokalne sposobnosti.

Luka Bulić imitacije bi trebao imati u malom prstu, no on jednostavno ima tu skolnost da u svaku ulogu unese dozu parodije i napravi karikaturu od svakog lika. Ne može se do kraja stopiti s ulogom jer ispod kostima i maske iskače njegov smijeh. Solidan, ali previše teatralan i baš sve mu je smiješno.

12027345_1037379482961039_7602710434430682385_o

Ivan Šarić još od uloge Bob Marleya negoduje na ocijene žirija i pokazuje sve osobine nesigurne osobe. Mislili smo kako komičari znaju prihvatiti šalu na vlastiti i tuđi račun, no to ovdje nije slučaj. Jučer je odnio pobjedu i bio je solidan, no njegov govor nezadovoljstva i izostanak osmijeha uz zahtjevanje pljeska doista su prepotentni.

12010487_1037379022961085_805005440086029019_o

Kako ne bi bilo sve crno i tmurno moramo reći da su ostali kandidati korektni. Dobro se nose s kritikama, poput Ivane Marić kojoj je rečeno da je previše slična Gwen Stefani, a ona to nije zamjerila. Svi su pohrlili prema žiriju kad se dogodila situacija s cipelom ne bi li prekrili neugodan trenutak.

Igor i Rene su od tog trenutka probali napraviti sprdnju, no vjerujemo kako Kurspahiću nije bilo ni malo smiješno, doduše njemu čini se rijetko što izvuče bisere ispod ozbiljnog brka. Bilo kako bilo, ni ovaj show koji doista volimo i pratimo sve komične i urnebesno zabavne trenutke očito ne može proći bez niskih udaraca.

 

Komentari

loading...