Tin Mlivić za Zagreb.info:Uzor mi je u ogledalu, dobro zarađujem unatoč osudama

Tin Mlivić

Jedan od najosebujnijih kandidata showa Tri, dva jedan kuhaj nedvojbeno je mladi Tin Mlivić koji neobične jelovnike priprema sa svojom prijateljicom Anom, s kojom ovaj temperamenti mladić ponekad ulazi i u sukobe.

Da je Tin rođen za pozornice i medije dalo se naslutiti još tijekom njegova sudjelovanja u showu Anno, a iza nasmijanog mladića krije se teška životna priča, ali i veliki uspjeh. O svemu tome progovorio je u intervju za Zagreb.info:

Tine, odnedavno si jedan od sudionika kulinarskog showa Tri, dva jedan kuhaj. Od kuda ti talent i ljubav prema kuhanju?

Ljubav prema kuhanju razvila se od malih nogu, dok sam gledao baku kako kuha najfinija jela, jer ipak, opće je poznato da bake najfinije kuhaju. Polako sam odrastao, a moje kuhanje je postajalo ozbiljnije, ne mogu reći da je to nešto jako profesionalno, jer nije, ali upravo zbog toga sam u “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, jer želim naučiti i to.

TriDvaJedan-kuhaj
TriDvaJedan-kuhaj

.Što najradije kuhaš u svoja četiri zida, koje ti je omiljeno jelo i možeš li s nama podijeliti neku svoju kuharsku tajnu?

Najomiljenije jelo su mi lazanje, ali zbog pravilne prehrane, ne jedem ih, jer zbog novih angažmana i poslova, moram dovesti tijelo u red. Što se tiče savjeta: “Bitno da Vam je ukusno!”.

TriDvaJedan- kuhaj
TriDvaJedan- kuhaj

Imaš li djevojku, kakve djevojke te uopće mogu privući je li ijedna od cura iz showa posebno privukla tvoju pažnju?

Što se tiče ljubavi, to neću komentirati, ali mogu vam reći da je savršen tip moje djevojke Kylie Jenner, ali i Selena Gomez. Kylie me prati na SnapChatu.

Javnosti si zapeo za oko zbog sudjelovanju u Annou, kakvo je bilo to iskustvo?

Anno je bio poseban doživljaj, život u 10. stoljeću je cool.

U medijima je posebno snažno odjeknula tvoja teška životna priča. Roditelji su te napustili dok si bio beba. Kako je protjecalo tvoje odrastanje, jesi li u sredini iz koje dolaziš nailazio na suosjećanje ili predrasude i osude?

Tijekom djetinjstva nailazio sam na jako puno osuđivanja, gotovo nikad na prihvaćanje, jer uvijek sam bio drugačiji. .

Da li si danas u kontaktu sa svojim roditeljima i tko je zapravo zaslužan za tvoje odrastanje i sazrijevanje? Postoji li netko tko ti je uzor i kome si kroz život osobito zahvalan?

Odgojili su me baka i djed i njima sam zahvalan, ali sam za moje sazrijevanje odgovoran sam. Moj uzor je u ogledalu.

Osuđuješ li ti čin svojih roditelja ili su to ipak stvari koje si ostavio za sobom? 

Ne osuđujem nikoga, pa tako niti njih, ja živim u sadašnjosti, ne u budućnosti, ne u prošlosti, svaki dan uživam, svaki tren! Život ide dalje, mogao sam ostati na podu! Ali ustao sam se!

Teškoj životnoj priči usprkos ti si primjer da čovjek kada hoće i ima snage može uspjeti. Kako ti je to pošlo za rukom?

Trud. Rad. Znoj. VJERA U SEBE SAMOGA! To je moja tajna, dok su svi spavali ja sam radio, dok su me osuđivali, ja sam vjerovao, dok su me rušili, ja sam se ustajao!

Danas pristojno zarađuješ i moglo bi se reći da si svoj čovjek imaš li savjet za ljude svojih godina? 

Zarađujem jako dobro, ali to je proizvod mog rada! Savjet za mlade je jedan od mojih citata: “Nemoj brinuti što drugi misle, sve dok je onaj u ogledalu sretan!”, budite svoji! Budite ponosni na to što ste i tko ste, trudite se i vjerujte u sebe. Ključ uspjeha je u vama samima.

Poznato je da voliš Bibera i njegovu glazbu, kako si se osjećao tijekom njegova zagrebačkog koncerta i jesi li ga imao prilike upoznati?

Boy Belieber sam od 2009., neke ljude iz Justinova tima osobno dugo poznajem i sretan sam što sam imao priliku družiti se sa osobom čija glazba je bila i ostala moja inspiracija!

Tebi je vjerojatno samo nebo granica, no gdje se vidiš u budućnosti? Imaš li planove, želje, ambicije 

Ljudima poput mene, niti nebo nije granica, jer granice su u našoj glavi! Vidim se kako putujem svijetom, glumim u mjuziklima, serijama, filmovima, kako vodim vlastiti reality i kako imam predivnog psa.

I na koncu Tine voliš li Zagreb i zašto?

Obožavam Zagreb, jer Zagreb je jedan od gradova mojih snova, jako sam sretan sto živim tu i zahvalan još više! Ponosan sam na sebe što sam se tu doselio, jer u Vinkovcima nikad nisam osjetio ljubav koju mi Zagreb daje, kao majka djetetu! Tu je moje srce, tu je moj dom!

 


Komentari