SVI BRUJE O OVOME: Gole fotke Janka Popovića Volarića uzburkale javnost (FOTO 18+)

PRESS

Nikad provokativniji zagrebački glumac u najiščekivanijem filmu 2017. godine
Jutros su u javnost procurile obnažene fotografije jednog od najtraženijih hrvatskih glumaca – Janka Popovića Volarića. Objava fotografija izazvala je pomutnju u kazališnom i filmskom svijetu, jer zagrebačkog glumca prikazuju kao od majke rođenog.

Obnažene fotografije su se velikom brzinom počele širiti društvenim mrežama. Glavni protagonist najnovijeg skandala, koji će očigledno protresti hrvatsku scenu, je izjavio: „Fotke koje ćete danas zasigurno vidjeti na mnogobrojnim portalima su moje. Sada je u svemu najvažniji Goran do kojeg mi je jako stalo…“.

jpv
PRESS

Javio se i redatelj filma

Danas se oglasio i filmski redatelj, Nevio Marasović, koji je objasnio da su objavljene fotografije zapravo iz njegovog najnovijeg filma ‘Goran’, koji u produkciji Antitalenta i distribuciji Blitza stiže u hrvatska kina u siječnju iduće godine. Najiščekivaniji hrvatski film 2017. godine priča je o životu i posljedicama koje naši postupci mogu imati.

Naizgled idilična atmosfera u Gorskom kotaru pretvara se u noćnu moru, a sedam života biva nepovratno uništeno. U ulogama se pojavljuju Franjo Dijak, Nataša Janjić, Goran Bogdan, Janko Popović Volarić, Milan Štrljić, Bojan Navojec i Filip Križan. U prvom dijelu filma, svaka akcija, reakcija i stav izneseni od strane likova zbunit će gledatelja i prouzročiti blagu neugodu. Priča je u početku namjerno građena na taj način. Potom se postepeno razvija u drugom dijelu filma, otkrivajući tajanstvenu zagonetku.

 

Film kojeg mnogi nazivaju hrvatskim Fargom, u kojem je na jedinstven način spojena Skandivanija i Mediteran, zasigurno će oduševiti, ali i iznenaditi hrvatsku publiku.

Komentari