SVE PROVOKATIVNIJA BORNA RAJIĆ: Nećete vjerovati tko se ovaj put našao na udaru (FOTO)

Facebook/Borna Rajić

U petak je u političkom talk show Uvijek kontra na HRT-u  na temu kapitalizma, između ostalih, gostovala i Borna Rajić.

Zanimljive teme poput odumiranja srednje klase i jaza između bogatih i siromašnih našle su se na repertoaru emisije. Svoja su stajališta sučelilii dr. sc. Mate Kapović s Filozofskog fakulteta u Zagrebu i dr. sc. Luka Popov, ekonomski analitičar i bloger. Stalni komentatori bili su Igor Mandić i Igor Zidić, a gospodi se preko video veze iz studija u Bogovićevoj pridružila i jedna osebujna dama.

borna5png

Borna Rajić izjavila je kako je njoj šokantno da mi u Hrvatskoj nismo osvijestili moć svog uma, također je nadodala – “Bila bih uspješna i da se nisam bogato udala jer uvijek radim na sebi”.

“Koristite Chanel 5”, poručila je na samom kraju javljanja u studio.Profesor Filozofskog fakulteta Mate Kapović, koji je također sudjelovao u emisiji, kritizirao je njezin istup.

“Ovo bi bilo komično da nije tragično”, kazao je Kapović, dodajući da se zna kako je Luka Rajić došao do novca.

“Neprihvatljivo je da ona ovako govori, to je potpuno suludo iz njene perspektive. Ja bih na njenom mjestu šutio “, poručio je Kapović, piše Večernji list. Međutim, Borna mu nije ostala dužna, oštro se obrušila na njega i na nacionalnu televiziju putem društvenih mreža.

Pogledajte što im je poručila:

borna

 

 

 

 

 

 

Iskritizirala je i Matu Kapovića na njoj svojstven način…

borna r

br

Najoštrije riječi pale su na Igora Mandića.

borna3

Nakon gostiju i komentatora u emisiji, nije ostala dužna ni čelnom čovjeku HRT-a.

br1

Jedni s kim se Borna slažila bio je Igor Zidić, njega je čak pozvala na kavu jer mu kaže nije bilo lako u studiju i da mora s njim na kavu.

 

 

 

 

 


Komentari