ŠTO VI MISLITE? NAJAVA NOVOG BIG BROTHERA PODIJELILA PUBLIKU: ‘Sotonizam u prime timeu, svaka čast RTL!’

Screenshot/ RTL

Najava novog Big Brothera izazvala je pravi šok.

Početak nove sezone hrvatskog Big Brothera se bliži, a povodom toga napravljen je i promotivni video uradak koji će pratiti novu sezonu ovog popularnog showa. Međutim, dio gledatelja ostao je bez teksta vidjevši najavu koja izgleda poput borbe pakla i raja.

Elementi raja su bijele golubice i dva anđela s harfom, dok je u paklu smještena crna mačka, gavran te osoba s rogovima na glavi. I sami logo sastoji se od prikaza bijelog i crnog anđeoskog krila.

https://www.youtube.com/watch?v=H29Ax3h2pko

Figurativna borba dobra i zla u najavi jednom dijelu publike je čisto savršenstvo, dok drugi za isti tvrde kako je produkcija dobrano prešla granicu. U više su komentara zaključili kako je riječ o sotonizmu.

“Sotonizam u prime timeu, svaka čast RTL“, kazao je ogorčeni gledatelj. Jedni su se složili s njim, a drugi ga uvjeravali kako je pogrešno shvatio figurativnu mitsku borbu.

Stanari će u kući, u zagrebačkoj Dubravi, koja se proteže na 1000 kvadrata, provesti 50 dana, okruženi s 50 kamera i mikrofona. Big Brother će ove sezone biti rigorozniji nego ikad, a novčana nagrada iznosi 300 tisuća kuna.

Jan Štedul, glavni producent showa objasnio je kako će zadaci i pristup produkcije cijelom projektu biti kao u prve četiri sezone koje su se prikazivale na RTL-u.

“Ova verzija Big Brothera bit će nešto potpuno novo, drugačije, ali će se na jedan način vratiti prvim danima, onim najuspješnijim i najgledanijim formatima kada se sadržaj radio isključivo radi želje i radi volje gledatelja”, najavio je Štedul. Brojne glasine kruže o potencijalnim ukućanima, a jedno što je sigurno je da će show umjesto Antonije Blaće voditi Marijana Batinić. Nova sezona kreće u nedjelju u 20 sati na RTL-u.

>>>GLASINE SE ŠIRE: U Big Brother kuću ulazi slavni kuhar i atraktivna TV voditeljica (FOTO)

>>>OTKRIVENI DETALJI NOVOG BIG BROTHERA: Nagrada smanjena, u kuću gotovo sigurno ulaze ove tri cure (FOTO)


Komentari