ŠTO ĆE NA OVO REĆI TINA?! SESTRA BARBARA NEHOTICE OTKRILA DARKOVU TAJNU: Ova plavuša osvojila je njegovo srce (FOTO)

Screenshot

Barbara Šegetin na svom Instagram profilu nehotice je otkrila veliku tajnu pobjednika Big Brothera. 

Samozatajan i povučen Makedonac Darko Spejko Petkovski pobjednik je ovogodišnjeg Big Brothera. Iako je većina anketa uoči superfinala izdvajala drugog superfinalista Gorana Todića kao pobjednika showa, na samom kraju situacija se okrenula pa je tako Darko napustio BB kuću bogatiji za skoro 100 tisuća eura.

Nije tajna kako se za vrijeme boravka u kući ovaj simpatičan Makedonac najviše družio upravo s Tinom Šegetin prema kojoj je gajio i posebne emocije. Međutim, upravo je Tinina sestra Barbara na društvenim mrežama nehotice otkrila prema kome ovaj simpatičan Makedonac zapravo gaji najveće simpatije. Riječ je naime o voditeljici Big Brothera, Antoniji Blaće s kojom je na svome privatnom Instagram profilu objavio i profilnu fotografiju.

>>> SAMOZATAJAN I NENAMETLJIV DARKO POBJEDNIK BIG BROTHERA: Evo gdje će uložiti osvojenih 100 tisuća eura! (VIDEO)

instagram

Fotografiju je na svome službenom Facebook profilu objavila i poznata voditeljica te u nekoliko dana prikupila gotovo 40 tisuća lajkova. 

Darko je inače veliki zaljubljenik u sport pa je tako sa samo šest godina počeo trenirati gimnastiku, s devet rukomet, a kasnije i košarku. Svojevremeno je igrao za drugoligaške klubove kada se vratio atletici gdje je ostvario i značajne uspjehe: prvak je Makedonije u troskoku za 2014 godinu te je član atletskog kluba Kumanovo.

And the winner is…. DARKOOOOO ❤️❤️❤️󾟛󾟛󾟛󾟛 #selfiespobjednikom

Posted by Antonija Blace on Samstag, 12. Dezember 2015

Također, nemalo je  puta izjavio kako preferira plavuše pa će biti zanimljivo za vidjeti kako će na njegovu fotografiju s Blaće reagirati Tina…


Komentari