STEFFANINA KARTA ZA POBJEDU? Evo što je uplakana vampirica poručila Ervinu

Screenshot

Iza povampirene vanjštine krije se krhka djevojčica.

Mlada Steffani lila je suze i gutala knedle dok ju je Rada pokušala utješiti. Rekla je kako ona i Ervin više nisu skupa i da ne ide između njih dvoje. Nastavila je kako više ne može izdržati u kući jer nije ni sjena one Steffani koja je tamo ušla. Jecajući je rekla i kako se  osjeća jako tužno, ali da se zbog svoje obitelji trudi ostati što duže u igri.

Ona je napokon shvatila ono što je svima bilo očito i što je od početka “romanse” jasno.“Mi smo dva različita svijeta”, zaključila je Steffani kroz suze. Njezina pomalo divljačka i muškobanjasta maska pala je poput kule od karata. Rade i Zorica probali su utješiti uplakanu djevojku. Radu, koji je neki dan urlao iz petnih žila toliko je ganula da je i sam pustio suzu.

Ervin je pak u četvrtak navečer svima (osim njoj) obznanio da je Barbara jedina djevojka koja mu se ikad svidjela. No i on se pridružio (iako su od sad samo prijatelji) i brisao joj suze, a ona osjeća grižnju savjesti jer postoji mogućnost da joj je baka gledala taj show i sve što se događalo.

>>>Sviđa mu se jedna, a drugu vodi u krevet: Ervin je prava p****! (VIDEO)

U igri je sve dopušteno, nadamo se samo da će ona ostati kod svog stava i nakon prvog tuluma uz alkoholne napitke. U svakom slučaju joj ova situacija ide na ruku, a tajming je perfektan i to  baš zbog njegovih riječi o Barbari. Snimke dramatične situacije pogledajte ovdje.

>>>DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

>>>UNAPRIJED DOGOVORENO: Evo tko je ovogodišnji pobjednik Big Brothera!


Komentari