Steffani OTKRILA PRAVO LICE Vasića, RADA PODIVLJALA: ‘Pijanduro jedna, dr**o jedna, srami se’

Screenshot

Možda su Vasići do sada spretno skrivali svoje pravo lice, ali Steffani se pokazala otrovnom jer naoružana informacijama izvana i s jezikom “do poda” postaje velika prijetnja lukavoj obitelji.

Nakon javnih nominacija u kojima je Steffani nominirala bračni par Vasić i u lice im rekla kako su dvolični, Rada je dobila vjetar u leđa i salvama uvreda počastila mladu Splićanku. Steffani je iznijela svoje iskreno mišljenje, a Radi Vasić to je očito krivo sjelo pa je burno reagirala i time možda potvrdila kako su Steffanine riječi istinite. Znamo svi kako istina boli.

“Ja sam nju čuvala, ona je bila izbačena. Ja sam ju čuvala i dovela sam ju kod mene, neka kaže ta pijanca. Nisam ja dvolična, ona je ta. Šta je sve pričala o meni i Zorici, ta pijandura jedna”, ljutila se Rada i onda krenula častiti Steffani vrlo ružnim riječima.

“Sram te bilo što sam te čuvala, pušiku***o jedna. Ti si pušiku***a jedna. Ja da nemam pravo lice, “stram” te bilo”, nastavila je Rada, ali ni Steffani nije ostala dužna, “Niste iskreni, dvolični ste i niste iskreni prema nikome”, odvratila joj je Splićanka. Rada je potom svađu okončala još jednom teškom uvredom nazvavši ju joj jednom pijandurom i dr***m.

Nekako nam se čini da je Steffani pogodila tamo gdje najviše boli jer definitivno ima istine u njenon tvrdnji kako su Vasići dvolični. Ako ste pratili BB do sada mogli ste primjetiti kako su, kada su sami ili u ispovjedaonici, Vasići bez dlake na jeziku i ne štede niti jednog ukućana, dok su jučer na jedvite jade, uz blijede argumente, nominirali sustanare. S druge strane Steffani je potpuno argumentirano iznjela svoje mišljenje, dok se rada nije mogla braniti argumentima, a znamo što slijedi kada u svađu uđete bez argumenata – uvrede. Možda su Vasići do sada spretno skrivali svoje pravo lice, ali Steffani se pokazala otrovnom jer naoružana informacijama izvana i s jezikom “do poda” postaje velika prijetnja lukavoj obitelji. 

>>> Steffani najavila SEZONU PARENJA, žrtva je ponovno ERVIN (FOTO/VIDEO)

>>> STEFFANI SE VRATILA: Slijedi velika pobjeda u Big Brotheru! (VIDEO)

>>> THE BEST OF STEFFANI BANIĆ: Ovi trenutci obilježili su Big Brother (VIDEO 18+)

>>> KAKAV SHOW!: Steffani i Ervin prekinuti u ‘akciji’, skoro došlo do tučnjave (VIDEO)

Komentari