Steffani najavila SEZONU PARENJA, žrtva je ponovno ERVIN (FOTO/VIDEO)

Screenshot

Steffani je vratila kući vratila ono što su već svi pomalo zaboravili, a to je seksualni naboj. Samo je pitanje vremena kada će ponovno završiti s Ervinom.

Kuća je naglo živnula otkako se ekscentrična Splićanka vratila. Mirjanini ispadi su splasnuli, Zorica i Goran ponovno su na ratnoj nozi, a glavna tema kuće je, već odavno zaboravljeni, seks. Steffani se očito vani dobro okrijepila, opustila i najvažnije razmotrila kakva je zaista situacija u međuljudskim odnosima u kući, pa sada točno zna što kući nedostaje i spremna je ponovno sve učiniti za show, a tvrdi i kako joj je vani dosadno, nedostatak novca i hladnoća.

Nova misija je do ludila dovesti svog ljubljenog mendažera “solarijuma”, Ervina. Počela je s laganim tepanjem za ručkom u kojem je provjeravala u kakvom je stanju Ervinov spolni organ, degutantno nema što. “A šta ti ti tu imaš”, pitala ga je aludirajući na Ervinovu muškost, pa je se bacila na njega i poviknula, “Sezona parenja mi je počela”, a on joj se samo dobacio kroz osmijeh, “Steffani pa šta je s tobom”. Dobro pa joj se nije ispričao.

Screenshot
Screenshot (VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE)

To je bio samo početak Steffani je nastavila s provokacijama spram Ervina, u jednom trenutku natjerala ga je da dođe s jednog kraja kuće na drugi samo kako bi, kako kaže, vidjela taj seksi hod. Ervinov catwalk popratila je pjesmom “Tako si seksi da me groznica trese i tvoje tijelo slatki je grijeh”, a sarajlija se pokunjeno otišao u kuhinju.

Screenshot
Screenshot

Nakon što ga je dobro ispipala dok je pospremao stolić Steffani je obznanila cijeloj kući kako su ona i Ervin ponovno skupa, posebno naglasivši to Radi Vasiću koji je prošli puta burno reagirao na njihov odnos. Vjerojatno je samo pitanje vremena kada će se Ervinu vratiti seksualni nagoni i kada će popustiti pred Steffaninim načinima zavođenja.

Screenshot
Screenshot

>>> STEFFANI SE VRATILA: Slijedi velika pobjeda u Big Brotheru! (VIDEO)

>>> STEFFANI IZGUBILA KOMPAS! Evo što je nakon izlaska iz kuće priredila Ervinu (FOTO)

>>> THE BEST OF STEFFANI BANIĆ: Ovi trenutci obilježili su Big Brother (VIDEO 18+)

>>> KAKAV SHOW!: Steffani i Ervin prekinuti u ‘akciji’, skoro došlo do tučnjave (VIDEO)


Komentari