Steffani između dvije vatre: DOK ĐORĐE PERE SUĐE, GORAN KORISTI PRILIKU (VIDEO)

Screenshot

Otkako je ponovno ušla u kuću Steffani je stalno u centru pozornosti, što zbog maltretiranja Mujakovića, što zbog razvratnog ponašanja sa Đorđom i Goranom.

Steffanin drugi ulazak u Big Brother unio je novi negativan naboj u kuću. Kolektivno se zadirkuje Ervina, kojeg se više ni ne oslovljava imenom već prezimenom, a on se po kući skriva kao mišić i to sve zahvaljujući Splićanki koja je pokrenula lavinu provociranja Sarajlije. U kuću je ušla i njena majka, što joj je dalo dodatni vjetar u leđa jer se oformio novi klan Goran, Đorđe, Steffani i Katja, koji je u potpunosti “pojeo” Zoričin klan.

Možda zvuči malo nastrano, ali otkako je Steffanina majka Katja ušla u kuću Steffani je postala otovrenija prema suprotnom spolu i stalno izmjenjuje nježnosti s Đorđom i Goranom. Prvo se ljubakala sa Goranom nakon jednog tuluma, da bi svega nekoliko dana kasnije isto radila s Đorđom s kojim je i završila u krevetu, no, na sreću nije bilo ništa više od strastvenog ljubljena.

Jučer je pak pala razmjena intiminh dodira s Goranom i to doslovce iza leđa njenom novom odabraniku Đorđu. Naravno, sa strane to sve prati njena majka koja kao da navija da Steffani nastavi s takvim ponašanjem. No, možda joj je samo to i trebalo, odobrenje majke da radi sve kako bi privukla što više pažnje, a možda time i natjera Big Brothera da ju vrati u konkurenciju za glavnu nagradu. Nikad se ne zna s BB-om, a to je produkcija već dokazala ove sezone.

>>> Steffani majka ne smeta, u krevetu do ODALA SE SIROVIM STRASTIMA (VIDEO)

>>> GORAN I LEJLA završili u ljubavnom klinču ISPOD PLAHTI (VIDEO)

>>> KAKAV SHOW!: Steffani i Ervin prekinuti u ‘akciji’, skoro došlo do tučnjave (VIDEO)

>>> THE BEST OF STEFFANI BANIĆ: Ovi trenutci obilježili su Big Brother (VIDEO 18+)

Komentari