STEFFANI IZ BB-a je k*rva, a što su vaše kćeri? Mrtve pijane prodaju tijela po separeima noćnih klubova

Facebook

Mrtva pijana Steffani se istu večer pohvatala s nekim tamo neznancem istodobno podrigujući, no nije ona jedina.

Poznavala sam nekoć jednu Ivanu. Prava uzorita djevojka iz tradicionalne hercegovačke obitelji. Za njezin odgoj zaslužan je reklo bi se strogi očev brk i majčina predanost da u svojih troje djece utka sve vrijednosti, koje njoj nekoć pokloni njezina majka. I tako u krug, mislila je gospođa mama, mislio je tako i tata koji je od Ivane želio stvoriti pristojnu djevojčicu, a potom i ženu.

Trudio se to postići, među ostalim i redovitim odlascima na mise, nakon kojih bi odšetao u svoj topli dom ili ti ga kuću na tri kata čije je dvorište bilo malo veće od susjedova. Onoliko malo da se brk velikoga ćaće podmuklo može nasmijati dok po džepu traži ključ novog i friško opranog Mercedesa. Za nijansu novijeg nego li je to onaj rođakov. Život Ivaninih roditelja bijaše i još uvijek jest predstava za javnost, nešto poput Big Brothera.

A tamo iza zatvorenih vrata posve druga prizori, i posve druga djevojka…

Kada bi kretala vani Ivana bi oca pozdravila pristojno odjevena i dok bi on zadovoljno frkao brkom, njegova curica je krišom na noge je navlačila štikle i kratku haljinu. A ćaća, k’o ćaća ponosan jer njegova mala nije k’o one neke tamo druge. On je njoj usadio važne životne vrijednosti, barem je tako mislio.

Da, da puno je Ivana svuda oko nas. Puno cura pored čijih bljuvotina zorom prolazimo šutajući zgroženi kondome koji smrde po spermi i lošem vinu. Kao da su te klinke same sebe zadovoljile udariti ćemo lavinu osuda na njihov račun, zaboravljajući na onaj muški dio ove priče.

Jer takav je to mentalitet – oni su veliki frajeri, a one male drolje

Reći će to svatko u ovom svijetu tko uživa kopajući po tuđem smeću dok i ono njegovo dovoljno jako smrdi da mu treba mlaz. Kopanje po ljudskim sudbinama serviraju nam i ovih dana u kući Velikog brata, koji nam zapravo htjeli mi to priznati ili ne, servira sliku današnjeg društva. Mrtva pijana Steffani se istu večer pohvatala s nekim tamo neznancem istodobno podrigujući. Ali, nek digne ruku onaj tko more takvih nije sreo negdje na osami kakva narodnjačkog kluba. Štoviše, sresti se po separeima mogu curice kojima je prodaja tijela za kakav skupi komad odjeće u opisu posla.

Svatko bira svoju sudbinu i svoj put, a ponašanje ove Big Brother dame za svaku je osudu. Međutim, osuditi treba i dežurne moraliste koji gledaju, a istodobno osuđuju njezin potez jer malo je u ovoj hrvatskoj močvari onih koji su napravili nešto da društvo krene u boljem smjeru. Da tome nije tako tada se ni Big Brother ne bi gledao. Ali sve to dio je mentaliteta koji d*ka na Severinin pornić, i premda su ga svi odgledali tek će ona biti ta koja je stigmatizirana dok će muškarac ponovno biti frajer premda kući ima ženu i djecu.

Dobre djevojke u ovom izvrnutom društvu nikog ne zanimaju, ONE SE NE ČITAJU!

Nameće se tu mnogo pitanja, a dojam kojem se teško oteti jest da se kroz ovakve programske sadržaje uspješno manipulira s nacijom koja zbog jednog seksa, koji to možda i nije te koji je moguće dobro naplaćen zaboravlja na sve one stvarne i opipljive probleme kojih itekako ima. Zaboravlja se u tom košmaru i na one stvarne, obične cure koje nižu uspjehe i koje su zaslužile sve naslovnice ovog svijeta.

No, koliki god vi moral prodavali takve dobre djevojke u ovom izvrnutom društvu nikoga ne zanimaju, one se ne čitaju. One se ne prodaju. U ovom suludom Big Brother svijetu zaboravili smo živjeti za sebe, a ne za druge i zbog drugih. Veće dvorište ne znači vise sreće, spoznaja je to koju moramo progutati. Ali što vrijeme odmiče mi smo sve dalje od toga i na veliku žalost nekako sam sigurna da je mnogo više onih koji bi rado na jedan dan bile Stefani.. zbog novca, slave i naslovnica..

Tako nisko i tako jeftino smo spali. Međutim, možete rasti, jer ako baš želite promijenite program.

>>>DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

>>>Dok Jutarnji list promovira brutalan sado-mazo pornić, RTL nam servira školske primjere nemoralnih i primitivnih Balkanaca


Komentari