STEFFANI BANIĆ ZAPREPASTILA REGIJU: U emisiji javno otkrila tajnu koju nismo trebali saznati (VIDEO)

Facebook

Ovako nešto kazati u javnosti je za jednu djevojku uistinu poražavajuće i degradirajuće, a Banićka je još jednom dokazala kako joj je jezik puno brži od mozga.

Taman kad smo pomislili kako je bivša stanarka Big Brother kuće, Steffani Banić, malo smirila strasti i prestala šokirati javnost svojim izjavama, ona nas je ponovno sve zaprepastila. Nakon što je regiju šokirala svojim promiskuitetnim odnosima u kući, njezine izjave i ponašanje nakon izlaska iz kuće jednako tako izazivaju zgražanje. Naime, u gostovanju u jednoj TV emisiji ponudila je zaista neumjesan odgovor i otkrila nešto što do sada nismo znali.

Voditeljica ju je upitala kaje li se zbog svojeg seksualnog odnosa s Ervinom, a ona je na to odgovorila kako se kaje pa pojasnila i zašto. “Bila sam mrtva pijana i ja se tog ni ne sjećam. Oni su meni mogli kroz cijeli show govoriti da je sve u redu i ja ne bi ni znala da se to dogodilo”, kazala je Steffani i nakon toga zaradila pljesak publike. No, još nije baš jasno čemu se tu treba pljeskati, Steffani koja je javno obznanila kako je u alkoholoiziranom stanju legla s Ervinom u krevet ili tome što ju je Ervin u takvom stanju svjesno iskoristio. Možda bi ju trebalo podsjetiti kako je imala nekoliko odnosa sa Mujakovićem, kao i nekoliko pokušaja da napravi isto s Đoletom, ali valjda nije bila dovoljno u elementu.

Kako god se okrene ovako nešto kazati u javnosti je za jednu djevojku uistinu poražavajuće i degradirajuće, a Banićka je još jednom dokazala kako joj je jezik puno brži od mozga ili ju jednostavno nije briga što govori i gdje. Nadamo se da neće ponovno pokajati u nekom drugoj TV emisiji.

Ali Stefe se ne sjeca da ju…

Posted by Mirjana Praizovic nidje veze on Mittwoch, 13. Januar 2016

>>> BIG BROTHER ROMANSA IMA DRUGU POZADINU: Nevjerojatno je što je zapravo spojilo Tinu i Darka (FOTO)

>>> MIRJANA PREOTIMA DEČKA BIVŠOJ SUSTANARKI: Snimkom dokazala kako su čak proveli noć zajedno! (VIDEO)

>>> ZABORAVIO NA STEFFANI: Big Brother zavodnik ljubi bivšu ženu hrvatskog nogometaša (FOTO)


Komentari