STANKOVIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO ŠPRAJCU: Na pomolu rat TV voditelja?

Facebook

Svađa je danas dobila epilog jer se HRT-ov voditelj odlučio oglasiti službenim priopćenjem u kojem nije štedio bivšeg kolegu.

Nakon što je u jučerašnjoj emisiji Nedjeljom u 2, Aleksandar Stanković uputio negativne komentare na konto Big Brothera i pobjednika istoimenog showa, na društvenim mrežama oglasio se Zoran Šprajc i u svom stilu prokomentirao Stankovićeve izjave. “Big Brother je osvojio dečko koji je prvog dana kada je ušao u kuću izjavio da voli glupe plavuše. Nitko nije reagirao na to, već je taj dečko na kraju slavio i osvojio gotovo 100 tisuća eura. Nisam se ni ja obazirao na tu izjavu jer su mi objasnili da je Big Brother takav”, kazao je Stanković u svojoj emisiji.

Nedugo nakon toga oglasio se i RTL-ov voditelj. “Volim ćelave i glupe muškarce. Osobito ako su TV voditelji”, napisao je na svom Facebook profilu voditelj RTL Direkta, Zoran Šprajc.

Svađa je danas dobila epilog jer se HRT-ov voditelj odlučio oglasiti službenim priopćenjem u kojem nije štedio bivšeg kolegu.

Odgovor Aleksandra Stankovića prenosimo u cijelosti:

“Više medija jučer je objavilo informaciju da me kolega Zoran Šprajc zbog nekih tema koje smo jučer obrađivali u emisiji ‘Nedjeljom u dva’ sasvim fino izvrijeđao na svojem facebook profilu. Kako u međuvremenu nisam čuo nikakav Šprajcov demantij te vijesti smatrat ću je istinitom pa bih ovim putem izrazio žaljenje što me kolega javno vrijeđa. Zoran Šprajc u emisiji nije nigdje prozvan, nije prozvana ni matična kuća u kojoj trenutno radi, ja kao voditelj nisam se nigdje sablažnjavao niti sam išta moralizirao o Big Brotheru (neka ljudi gledaju što hoće sasvim mi je svejedno) jedino sam gošću emisije spisateljicu Milanu Vuković Runjić u kontekstu rasprave o pravima žena upitao ‘kako komentira činjenicu da je jučer u Big Brotheru pobijedio dečko koji se hvali time da voli glupe i plave žene’. Meni se nekako čini da je to uvredljivo za žene…i to je sve.

Sada na kraju mogao bi ići neki sarkastični zaključak, mogao bih napisati da je kolega Šprajc godinama radio sa mnom u istoj kući i da sasvim sigurno zna da možda glup jesam, ali ćelav nisam. Međutim, neću se šegačiti.

Inače nisam protiv javne polemike, niti protiv oštrih riječi ako se treba štititi vlastita čast i ugled, ali u ovom slučaju nije bilo nikakvog razloga za to.

Poštovani kolega Šprajc baš mi je bezveze da me javno vrijeđate“.

Komentari