ŠPRAJC KOMENTAROM ‘IŠAMARO’ MUP: Pročitajte voditeljev osvrt na pljačku u Heinzelovoj

Marko Prpic/PIXSELL

Poznati voditelj Zoran Šprajc ostavio je oštar komentar na pljačku o kojoj su jučer pričali svi u Hrvatskoj. 

Voditelj RTL-ovih vijesti Zoran Šprajc jučerašnji je slučaj pljačke ‘policiji ispred nosa’ komentirao na vrlo duhovit način. Naime, pljačku je povezao sa domaćim političarima, poput Karamarka kojega čuva šest ili sedam policajaca po smjeni ili predsjednika Sabora koji je na skijanje išao kao na ‘afganistansku bojišnicu’. Šprajc je zaključio kako se naši državnici očito u vlastitoj zemlji osjećaju nesigurnima. 

>>> OTKRIVENO TKO JE VLASNIK VREDNOTA: Novac i zlato nisu ni trebali biti u uredu šefa krim policije?!

Karamarko i Reiner se osjećaju nesigurnima u vlastitoj zemlji?

“Nedavno je dosta čuđenja izazvala vijest kako Tomislav Karamarko voli biti okružen policijskim bodyguardima pa si je čim je postao potpredsjednik Vlade odmah dodijelio još četvoricu, sada ih ima barem šest u jednoj smjeni. S podsmijehom smo pratili i kako predsjednik Sabora na skijanje ide kao na afganistansku bojišnicu, pod pratnjom tri vozila i tko zna koliko specijalaca,” napisao je Šprajc u svome komentaru.

Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Goran Jakus/PIXSELL

Međutim, i njemu je postalo jasno zašto se događaju takve stvari, pogotovo nakon što je takoreći orobljena zgrade policijske postaje.

“Činilo nam se to malo neprimjereno jer ako najviši državni dužnosnici šalju poruku da se ni oni u Hrvatskoj ne osjećaju sigurno, što bi tek o sigurnosti trebali  misliti mi ostali građani. Ali nakon ove pljačke policije stvari sad ipak imaju smisla,” napisao je Šprajc i dodao: “Ne čuva policija njih od nas, nego oni čuvaju policiju od policije. A mi čuvamo sve njih.

Čitavi komentar pročitajte ovdje.

>>>ZORAN ŠPRAJC ISMIJAO OREŠKOVIĆA: Na ovaj njegov komentar, nećete ostati ravnodušni (FOTO)

>>>ZORAN ŠPRAJC OPALIO PO STANKOVIĆU: Pročitajte poruku koja je zapalila društvene mreže! (FOTO)


Komentari