SLOM ŽIVACA I JEDNA PROSIDBA: ‘Muški su idioti, glupi i ne vide iskrenost i pravu curu’ (VIDEO)

RTL

Iako su sinoć Nevenka i Ilona napustile farme Žige i Špahara, farmere i dalje čekaju teške odluke.

U novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’ bilo je ponovno neizvjesno i napeto.

Naime, dok je kod Špehara u Dugoj Resi, fatalna Ines na sve načine pokušala zadobiti njegovu pažnju pa ga je tako čak i šišala na livadi, Nikolina je obavljala seoske dužnosti hraneći piliće i ostale životinje pitajući se gdje su Goran i Ines nestali.

10300777_572736176175936_4885667700342982547_n

”Tužna sam nedostaje mi malo Ilona jer me uveseljavala ujutro”, priznala je Nikolina. ”Nikolinu ne smatram nikakvom prijetnjom, barem ne za sada”, zaključila je Ines, a Špehar je otkrio da se zbližio s Ines.

”Ines i ja imamo dosta tema o kojima možemo razgovarati, ona je jedna temperamentna crnka”, rekao je.

>>> FATALNA INES: Iskvarcana i utegnuta frizerka Ines zaljubila se u Gorana (FOTO)

Veselo i u Tučepima i Istri

U Tučepima je Vice Darinku odveo na kavu da nasamo popričaju i da sazna zašto se prijavila.

”Prijavila sam se iz znatiželje i da upoznam tvoje običaje”, rekla je Darinka Vicku te mu otkrila da se ne bi mogla prilagoditi njegovom načinu života jer je nedavno preokrenula svoj život i preselila se u stan iz kuće. ‘Nemam više vrt, ne bavim se više poljoprivrednim radovima, a Vici je to na prvom mjestu’, zaključila je te dodala da mogu biti dobri prijatelji, ali da se ne vidi s njim u ljubavi. Predvečer je Vice odveo Nadu i Darinku na romantično mjesto, gdje im je priopćio odluku koju je donio.

Nada je na kraju ostala sama s Vickom.

U Istri su se Ana i Monika primile spremanja kolača, čupavaca. Kada su ih servirale, Sandro je morao kušati i Anine i Monikine te otkriti koji su mu bolji.

Poslije je Sandro djevojkama morao reći tužnu vijest – da jedna odlazi s njegovog imanja.

”Monika, ti se meni jako sviđaš, poštena si, za zezanje si, ništa ti ne smeta, a to je samo još bolje od prvog dana kada sam te upoznao, a ti Ana, ja se tebe malo bojim. Ti si jako vrijedna, ja se bojim da bi se moje uživanje skratilo”, iskren je bio Sandro.

”Mislim da se ti i ja ne bismo slagali u životu”, kazao je.

”Ja sam shvatila da ovdje ljudi ne igraju iskreno i razočarana sam i u Moniku i u tebe”, ljuta je bila Ana dodajući kako nije očekivala da će ispasti jer su njih dvoje jako slični. ‘Ja sam sada iskreno ljubomorna osoba, jesam, ali ja u nijednom trenutku nisam rekla da je ovo show, meni ovo nije igra!’, vikala je Ana te se nastavila svađati zaključivši da ju je i Monika jako razočarala kada se srušila u vinogradu.

”Muški su idioti, glupi i ne vide iskrenost i pravu curu jer da je drugačije, ja u 31. godini ne bih bila sama”, zaključila je Ana. ‘Nisam se nadao da će to ovako završiti, ali ona nije osoba za mene i drago mi je da sam tako odlučio’, rekao je Sandro, piše RTL.

RTL
RTL

>>> OBILJEŽILA JE ‘LJUBAV JE NA SELU’: Urnebesna Nevenka postala pravi hit na društvenim mrežama (FOTO)

Pala prosidba

U Slavoniji su djevojke išle bodriti Mihaela, koji je sudjelovao u 12. županijskom natjecanju orača, i pomogle mu tako što su zabijale kolce da vidi gdje treba orati. Žigo je svoje dvije preostale djevojke odveo na mužnju ovaca pokazavši im tako što radi svako jutro. Božica se jedva uhvatila mužnje. Ni Renata se nije baš iskazala u mužnji, no Žigo je bio uporan.

”Koja ostane sa mnom, ima da svako jutro ide sa mnom i muze ovce”, rekao im je najljepši brk Lučana. Popodne je Žigo odlučio sjesti s Božicom u hlad pod drvo ne bi li popričali.

”A bi li se ti oženila za mene?” izravan je bio Žigo. ”A za to je još prerano, trebaš se još malo potruditi”, rekla mu je Renata dodajući da ona ne zna nijedan seoski posao te da će je morati učiti sve ispočetka. Na kraju je Renata zaključila da ga nikad tako ozbiljnog nije vidjela. Na kraju je Žigo nazvao Nediljka Babića – Gangstera da mu da savjet koju da djevojku ostavi na svojoj farmi.

Nakon dugog razgovora ipak je odlučio reći Renati da ona odlazi doma.

”Iskreno, razočarana sam njegovom odlukom i mislim da je krivo odabrao, ja nisam za njega dobar izbor”, zaključila je Božica.

<3 Još idući tjedan gledat ćemo naše omiljene farmere.. Pripremite se za razna iznenađenja!<3

Posted by Ljubav je na selu on Donnerstag, 17. März 2016


Komentari