SJAJNE VIJESTI OD ORGANIZATORA: Neil Krisralam dolazi na izbor za Miss Hvatske

Fotografije: Neil Krisralam official

Neil Krisralam dolazi na izbor za Miss Hvatske!

Sjajna vijest da Neil Krisralam dolazi u Šibenik na izbor za Miss Hrvatske 2016. odjeknula je među svim poklonicima izbora ljepote diljem svijeta. Ovaj mladi televizijski prezenter, glumac i PR stručnjak ljubimac je milijuna fanova koji prate izbor za Miss Svijeta, ali i onih koji vole utrke Furmule 1. Naime, osim što je već dvije godine angažiran kao ekskluzivni prezenter na pripremama za Miss Svijeta, Neil je od prošle godine šef PR službe na vjerojatno najluksuznijem svjetskom humanitarnom eventu – Amber Loungeu. Monaco, Singapore, Mexico City i Abu Dhabi destinacije su na kojima se Amber Lounge održava i na kojima organizatori sakupe stotine tisuća dolara u humanitarne svrhe, a Neil Krisralam je čovjek koji upravlja odnosima s javnošću tog prestižnog događaja.

Fotografije: Neil Krisralam official
Fotografije: Neil Krisralam official

Neil u Šibenik dolazi na poziv Maje Spahije s kojom se zbližio na izboru za Miss Svijeta, prošle godine u Kini i sudjelovati će u žiriju, a svoje oduševljenje što će posjetiti Hrvatsku na Instagramu je izrazio riječima: “Ne mogu dočekati da istražim ovu čudesnu zemlju!”.

Fotografije: Neil Krisralam official
Fotografije: Neil Krisralam official

Sve detalje o izboru za Miss Hrvatske 2016. možete pratiti na internetskoj stranici www.miss.hr ili na www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta/ .

Komentari