ŠEF HRT-a NE GUBI VRIJEME: Tončica Čeljuska dolazi na čelo Drugog programa

Facebook

Vršitelj dužnosti ravnatelja HRT-a Siniša Kovačić smijenio je dosadašnje šefove HTV-a 2, HTV-a 3 i HTV-a 4.

Tončica Čeljuska, Jasna Burić, Mislav Stipić i Krešimir Čokolić po odluci vršitelja dužnosti ravnatelja HRT-a Siniše Kovačića imenovani su na nova šefovska mjesta na HRT-u.

Čeljuska je tako na prijedlog v.d. ravnatelja Programa HRT-a Joze Barišića zasjela na mjesto v.d. glavne urednice Četvrtog programa HRT-a čime je te dužnosti razriješena dosadašnja šefica Sanja Gvozdenović. Čeljuska je na poziciju šefice HTV-a 4 stigla s uredničke pozicije Regionalnog dnevnika. Inače, Tončica Čeljuska na HRT-u je od 1994. godine a pamtimo je i kao urednicu središnjeg Dnevnika te Dnevnika 3.

Facebook
Facebook

U novoj šefovskoj fotelji od sada sjedi i Jasna Burić koja obnaša funkciju vršiteljicu dužnosti glavnoga urednika Drugoga programa Hrvatske televizije. S te je pozicije smijenjena Vesna Karuza. Podsjetimo, upravo Jasnu Burić pamtimo po njenim rukovoditeljskim dužnostima jer je već sjedila na mjestu glavne urednice HTV-a, a obnašala je i dužnost direktorice programa.

Podsjetimo, smijenja je i Maja Sever s mjesta voditeljice redakcije Hrvatske uživo, Mirna Zidarić s mjesta urednice sporta u Dnevniku 2 te Tatjana Munižaba s mjesta urednice Dnevnika 3, čistka na HRT-u se nastavlja pa je tako, između ostalog, ukinuta i legendarna emisija Montirani proces.

>>> ŠPRAJC ISMIJAO NOVOG ŠEFA HRT-a: Pročitajte komentar na Kovačićeve rošade na Prisavlju (FOTO)


Komentari

loading...