SANJA DOLEŽAL NAPUŠTA HTV, a na njezino mjesto dolazi popularna kolegica? (FOTO)

Facebook

Glasna šuškanja o odlasku Sanje Doležal.

Bivši vaterpolist Dubravko Šimenc objavio je putem Facebooka svojevrsni  podršku Sanje Doležal .

Naime, statusom posvećenim voditeljici i pjevačici Sanji Doležal dao je naslutiti je kako ona više neće voditi emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”. “Draga moja Sanja Doležal! Hvala ti što si nas jutrima budila, što si svojim osmjehom i pozitivnom energijom, mojoj obitelji, kao i uvijek, slala poruke da je život jedan i da ga treba znati živjeti, onako kako ga ti živiš. Pozitivno, mada nas život ne mazi kako bi mi to htjeli. Znaš da sam tu, sa Leom, Lukom i uvijek sa Nenom! Pusa! Tvoj Dudo – napisao je bivši vaterpolist.

Draga moja Sanja Dolezal!Hvala ti što si nas jutrima budila, što si svojim osmjehom i pozitivnom energijom, mojoj…

Posted by Dubravko Šimenc on Dienstag, 22. März 2016

Uz preinake na informativnim emisijama, smjena kadrova koja je započela na našoj javnoj televiziji navodno nije zaobišla niti Sanju, no iz Odnosa s javnošću HRT-a govore kako ne znaju ništa o tome. Na te navode, vrlo kratko se osvrnula i sama Sanja. “Apsolutno ništa neću reći. Ništa nije službeno, nemojte me ništa pitati”, rekla je za Story.hr.

Kkao se doznaje Sanja je na javnoj televiziji honorarni radnik, ako ju ne “premjeste” u neku drugu emisiju, ostaje bez angažmana. Na njezino bi mjesto, piše tportal, mogla doći Vlatka Pokos koja također vijest o angažmanu u spomenutoj emisiji nije željela komentirati.

>>>ŠEF HRT-a NE GUBI VRIJEME: Tončica Čeljuska dolazi na čelo Drugog programa

>>>ŠPRAJC ISMIJAO NOVOG ŠEFA HRT-a: Pročitajte komentar na Kovačićeve rošade na Prisavlju (FOTO)

 


Komentari