SAMOZATAJAN I NENAMETLJIV DARKO POBJEDNIK BIG BROTHERA: Evo gdje će uložiti osvojenih 100 tisuća eura! (VIDEO)

PR

Bogatiji za 100 tisuća eura je Darko Spejko Petkovski.

Samozatajan i povučen Makedonac Darko Spejko Petkovski pobjednik je ovogodišnjeg Big Brothera. Iako je većina anketa uoči superfinala izdvajala drugog superfinalista Gorana Todića kao pobjednika showa, na samom kraju situacija se okrenula.

Jesu li Makedoncu pobjedu osigurali glasovi Barbarinih i Ervinovih navijača, ali i Barbarina izjava kako je Goran dvoličan te lukav igrač koji je od sebe za vrijeme trajanja showa uvijek radio žrtvu, manje je bitno, ali je sigurno kako je ovogodišnji pobjednik pravo iznenađenje za stanare, ali i javnost.

>>> UNAPRIJED DOGOVORENO: Evo tko je ovogodišnji pobjednik Big Brothera!

Prijatelj s Tinom i Ervinom

Darko se većinu vremena u ući držao povučeno i družio se s Tinom i Ervinom. Nekoliko tjedana prije kraja showa, to mu je zamjerio i sam Goran zamjerio kada mu je rekao da se on nikada nije potrudio s njim ostvariti neki odnos nego da se cijelo vrijeme drži Tine. Ipak, nakon toga Darko je nekako živnuo i sve se češće moglo čuti kako iznosi svoja mišljenja, a čak je i počeo ulaziti u sukobe s određenim stanarima što se u prvim mjesecima showa nije događalo.

12359857_945772658821819_5212092191700827642_n
Facebook/Antonija Blaće

Strastveni sportaš i romantičar

Darko Petkovski Spejko  rođen je 27. ožujka 1988. godine u Kumanovu. Po zanimanju je fitness trener, model i vodi školu košarke “SPORT FOR LIFE”, a u slobodno vrijeme crta i piše pjesme. Prije sudjelovanja u Big Brotheru, kazao je kako bi novac uložio u sport te dio dao u humanitarne svrhe.

darko-petkovski-spejko
Screenshot

Darko je inače veliki zaljubljenik u sport pa je tako sa samo šest godina počeo trenirati gimnastiku, s devet rukomet, a kasnije i košarku. Svojevremeno je igrao za drugoligaške klubove kada se vratio atletici gdje je ostvario i značajne uspjehe: prvak je Makedonije u troskoku za 2014 godinu te je član atletskog kluba Kumanovo.


Komentari