SAD JE POSTALO OZBILJNO: Luka puhnuo Špičeku šećer u lice, a ovaj ga propisno kaznio (VIDEO)

RTL.HR

Sinoć su natjecatelji prvi put u showu „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ pripremali slatke delicije.

U sinoćnjoj epizodi RTL-ovog kulinarskog showa pripremale su se razne tjestenine, ravioli, fettuccini, rezanci… No sva ta divna jela natjecatelja zasjenila su dva trenutka u kojima je žiri jednostavno ostao bez riječi. Posebice Špiček.

Naime, upravo se on prilikom kušanja htio našaliti s natjecateljem Lukom otpuhnuvši mu u lice šećer u prahu s crostate, želeći time dati do znanja da su Luka i Doris koristili previše šećera u prahu! U toj se sekundi setom proširio smijeh, a sasvim zatečenom Luki nije trebalo dugo da simpatičnom članu žirija uzvrati istom mjerom! Špiček, dakako, nije očekivao da će mu Luka natrag otpuhnuti šećer!

“E, sad ćeš dobiti dvojku! Ja to tebi smijem napraviti, ti to meni ne! Jesi li ti to sad vidjela, Željka? Ti si zbilja hrabar! Mali Pažanine”, komentirao je Špiček koji je ostao sasvim zatečen Lukinom reakcijom, dok su se Željka, Ivan i natjecatelji smijali do suza.

Špiček se ovim potezom nije dao smesti, pa je nastavio šalu i s Filipom, nudeći joj da žiriju servira pitu od jabuka – u njegovom krilu!

“Filipa je niska, pa joj je nespretno servirati nam ispred stola bez obzira na njezine visoke pete. Ja sam je htio pozvati da dođe s moje strane, ali je ona to sama uvidjela i došla. To je bilo čisto spontano, svi su vidjeli… A šta sad da ja radim”, objasnio je Špiček ovu škakljivu situaciju.

U ovom urnebesnom danu za Špičeka najbolje ocjene dobili su Verica i Dragan, koji su za svoje lazanje od graška i lignji dobili 23 bodova.

Komentari