ROMANO O SHOWU, POBJEDI, NAGRADI I NARAVNO MARINI: ‘Marina i ja ćemo potrošiti sav novac zajedno’

Big Brother Hrvatska/Facebook

Mnogobrojne gledatelje je osvojio njegov simpatičan smijeh popraćen mahanjem rukama.

Splićanin Romano Obilinović Žorž je pobjednik ovogodišnjeg hrvatskog Big Brothera, a njegova pobjeda je izrazito razveselila njegove sugrađane koji mu čak pripremaju spektakularan doček na Matejuški u nedjelju navečer.

Romano je netom nakon što je upalio mobitel, koji mu je za vrijeme trajanje showa bio kod prijatelja, za Dalmacija News izjavio: “Ali mi spremaju doček? Nisam imao pojma, ne mogu vjerovati. Danas i sutra moram biti još u Zagrebu i stižem Splitu čim prije. Nisam uopće imao osjećaj da ću baš ja pobijediti, nekako sam bio uvjeren da će dobiti Kocka. Nisam znao kako je priča s alkoholom izgledala na vani pa mi je bilo glupo i očekivati pobjedu. Da vam budem iskren, još uvijek nisam ničeg svjestan pa ne znam što bih pametno mogao reći.”

Još u studiju je “kralj Splita” izjavio da je Marina trebala pobijediti te joj je zahvalio na svojoj pobjedi jer bez nje ne bi toliko izdržao u Kući. Od sreće je Romano htio zaprositi Marinu još u studiju, ali ga je ona ipak pred javnosti odbila.

“Bilo je dosta naporno, nema tih novaca zbog kojih bi više ovo napravio. Probao sam jednom i vjerujte da čovjek treba baš imati snage izdržati takvu izolaciju. Marina i ja ćemo vidjeti što ćemo dalje, neka vrijeme pokaže. Ne bih puno o tome jer je teško sada predviđati. Što se Saše tiče, ja s njim nemam nikakve veze. Čovjeka ni ne znam”, izjavio je Žorž.

Novopečeni pobjednik Big Brothera već ima planove gdje će potrošiti osvojenih 187.300 kuna, te je izjavio: “Ne znam, Marina i ja ćemo sve potrošiti. Pa prvo bih želio počastiti prijatelje i drage ljude, imam i neke dugove koje moram podmiriti. Sigurno će mi ostati nešto, ali želio bih i da malo tih novaca ostavim za budućnost.”

Big Brother Hrvatska/Facebook
Big Brother Hrvatska/Facebook

Žorž je od samog početka glasio za jednog od favorita, za njega kažu da je jedini koji je od početka do kraja ostao dosljedan sebi. Mnogobrojne gledatelje je osvojio njegov simpatičan smijeh popraćen mahanjem rukama. Bivši nogometaš je veliki plus kod gledatelja također imao zbog iskrenosti i prihvaćanja svojih mana kave god da jesu, nije se sramio pokazati osjećaje prema Marini. Nikada se nije svađao, niti mu je itko posebno smetao, jedino ako bi netko dirnuo u njegovu ženu života.

Romano je komentirao i svoje bivše cimere: “Od muških mi je najdraži bio Jurica jer sam ga slušao u Azri. Znali smo nekada uz gitaru pjevati i družiti se, pričali smo viceve, zabavan je. Dobar mi je bio i Kocka, ali ne možeš ni sa svakim biti u dobro. Naravno da mi je Marina najdraža od djevojaka.”

Bivši igrač prvoligaškog Splita do ulaska u Big Brother kući radio na održavanju terena u Parku mladeži, a na posao se vraća već idućeg tjedna.

Veseli Romano je na kraju zaključio: “Treba mi malo vremena da dođem sebi, ovaj tjedan ću još malo odmoriti. No vraćam se odmah idući ponedjeljak na posao, barem sam tako dogovorio. Nisam se još čuo s predsjednikom Slavenom Žužulom, ali javili su mi da je ponosan na mene. To mi je drago čuti.”


Komentari