POZVALI SU GA DA BUDE STANAR BIG BROTHER KUĆE: Provjerite što je odgovorio poznati redatelj (FOTO)

pixabay.com

Big Brothera na male ekrane vraća se u nedjelju.

Nakon samo nekoliko mjeseci izbivanja s malih ekrana, ponovo nam se vraća najkontroverzniji show ikad – Big Brother. Od početka nove sezone hrvatskog Big Brothera dijele nas svega dva dana, a imena potencijalnih kandidata cure na sve strane. Iako produkcija drži imena u strogoj tajnosti, procurila je nova informacija kako će u nedjelju u kuću ući trenutno najpoznatije kuharsko lice s TV ekrana, član kulinarskog showa”Tri, dva, jedan-Kuhaj’, Splićanin Ivan Pažanin, a u kuću navodno ulazi i atraktivna RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin.

Međutim, čini se kako poziv produkcije Big Brothera nisu baš svi dočekali s oduševljenjem. Tako je Anđelo Jurkas, poznati filmski redatelj na svome Facebook profilu otkrio kako je i on bio među poznatim licima koje su trebale zabavljati hrvatske gledatelje.

Facebook
Facebook

”… krtice s RTL-a mi iskopale kako ih većina odbija na poziv. Reko ne trebam, ulazim ako je lova bar u par tisuća Eura po tjednima boravka, ako ne radite freak show i ako ne moram na one zamorne predselekcije. Zvali ste. Dobili ste. Namig. Kaže ženska da će me zvat producentica V…… oko ugovora i svega. Nije zvala. I bolje im je . A da sam ušao ideja je bila u slučaju pobjede cijelu lovu cca 30 000 Eura uplatit za klince s onkologije, to bi jedina prava korist bila.”, kazao je Jurkas.

>>> ‘NEMA DO BALKANA’ Jurkas: ‘Milanović i Karamarko su mi na razini crnog ispod nokta’

>>> GLASINE SE ŠIRE: U Big Brother kuću ulazi slavni kuhar i atraktivna TV voditeljica (FOTO)

Komentari