POČINJE NOVA SEZONA: ‘Ljubav je na selu’ se vraća na male ekrane

Screenshot

Domaćini i domaćice osebujnih karaktera; udovci, razvedeni, mlađi, stariji, zavodnici i oni s jako malo ljubavnog iskustva – svi oni ugostit će Marijanu u svojim kućama.

Brakovi, veze, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – tako zvuči epilog šest uspješnih sezona dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu”.

Ljubav se sedmi put vraća na selo, u petak, 3. lipnja od 20 sati omiljena voditeljica Marijana Batinić krenut će u potragu za srodnim dušama  po cijeloj Hrvatskoj te će gledateljima predstaviti nove kandidate ove popularne dokumentarne sapunice.

Na njezinoj “ljubavnoj” karti ovog puta naći će se mjesta poput Drniša, Tuheljskih Toplica, Đurića, Durlinaca, Kozarevca, Otočca, Pazina, Kokinaca, pa čak i hercegovačkih Gruda.

Domaćini i domaćice osebujnih karaktera; udovci, razvedeni, mlađi, stariji, zavodnici i oni s jako malo ljubavnog iskustva – svi oni ugostit će Marijanu u svojim kućama i otkriti joj intimne tajne svoje nesretne samoće ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu.

I ove godine gledat ćemo farmere i farmerice u potrazi za ljubavlju, a u prvoj epizodi, predstavit će se 11-ero kandidata, nakon kojih će gledatelji i gledateljice moći slati pisma onima koji im se sviđaju, ne bi li ih upoznali te na kraju možda i zaprosili!

Marijana nije željela otkriti mnogo o farmerima, ali nam je ipak prišapnula kako se u emisiju prijavio farmer koji ima identične brkove kao lanjski kandidat Žigo.

“Došla sam na snimanje, a on ih je obrijao, odnosno skratio je brkove. Kada sam ga upitala zašto je to napravio, rekao mi je da ga Žigo ne bi tužio za autorska prava” smije se Marijana, kojoj je bilo i više nego zabavno voziti se po Lijepoj Našoj i upoznavati farmere i farmerice kojima će pomoći pronaći pravu ljubav, piše Rtl.hr.

Marijana je otkrila djelić atmosfere sa snimanja: “Ovo je prva godina da imamo farmera i iz druge države, a malo je reći da su svi uz njega, jer ga ama baš cijelo njegovo selo želi oženiti.”

 


Komentari