PETAR VLAHOV OTIŠAO KORAK DALJE: Nakon astrologinje, na HRT stigao i ovaj lik

HRT/ Screenshot

Novi skandalozan potez poznatog voditelja.

Nakon čuvenog telefonskog poziva s astrologinjom i numerologinjom Anđelkom Subašić, s kojom je Petar Vlahov 16. lipnja telefonski razgovarao u Trećem dnevniku Hrvatske televizije kako bi iz svog gledišta prokomentirala pad Vlade poznati voditelj odlučio se za još jedan zanimljiv potez.

Pozvao samoprozvanog “doktora naturopatije”

U četvrtak je tako za gosta ‘Hrvatske uživo’, koju je počeo voditi nakon što je (zbog Subašićke) smijenjen s mjesta urednika Dnevnika, ugostio Nenada Rosu.  Roso je inače prvaka bivše Jugoslavije u body buildingu i samoprozvani doktor naturopatije. Svojevremeno je u Srbiji bio osuđen jer je, prodajući uređaj po imenu “rife generator”, svoje žrtve obmanjivao uvjeravajući ih kako će pomoću njega izliječiti rak.

Preglede je navodno naplaćivao do nekoliko tisuća eura, a “rife generator” ručne izrade je prodavao svojim žrtvama za 1200-2200 eura.

Ovu nesvakidašnju praksu povezivao je s metodom po imenu nulta terapija i istu reklamirao  na TV postajama diljem regije. Žalbeni sud početkom ove godine uvažio je žalbu Rose i još troje optuženih, te je slučaj vraćen na ponovno suđenje.

Vlahov i njegov, u najmanju ruku “apstraktni gost” razgovarali su o utjecaju vrućina na zdravlje. Tako je Roso dobio medijski prostor za diskutiranje o nedokazanim teorijama.

Prisjetimo se, Vlahov je zbog pozivanja astrologinje u Dnevnik dobio opomenu pred otkaz. Kako će završiti slučaj s “neturopatom”

>>> KAKAV GAF HRT-a: Iz Dnevnika nazvali vračaru, ona poručila: ‘Karamarka će spasiti svemir’


Komentari