OVAJ ČOVJEK NAJVEĆI JE MISTERIJ U HRVATSKOJ: Jeste li dovoljno hrabri za upoznati ga?! (VIDEO)

RTL

Zagrebački Cvjetni trg će u subotu, 2. travnja 2016. na jedan dan dobiti posebnu građevinu. Riječ je o privremenoj Big Brother kući koju će moći ući svi koji to požele.

Što zato morate napraviti? Samo se pojaviti na Cvjetnom trgu od 11 sati ujutro te se odvažiti na ulazak u kuću u kojoj ćete dobiti priliku vidjeti i njega – čovjeka koji je već 11 godina najveći misterij u Hrvatskoj.

Naime, glas Big Brothera su čuli svi, no vidio ga nije nitko, a upravo će oni najsretniji u subotu će dobiti priliku prići mu bliže nego što mu je prišao itko od stanara iz prethodnih sezona.

Za privremene stanare Big Brother je pripremio razne igre te brojna iznenađenja. Naime, ukoliko se želite igrati s njim i osvojiti vrijedne poklone, potrebno je prijaviti se do petka u 18 sati na mail te ostaviti svoje ime, prezime i datum rođenja (prijavljeni moraju biti stariji od 18 godina). Budite bez brige, Big Brother jest opak, ali prema svojim subotnjim gostima obećao je biti blag i darežljiv.

U zagrebačkoj Dubravi se dovršava gradnja one u koju će se uskoro useliti novi stanari. Njihovu avanturu u režiji Big Brothera uskoro ćemo imati prilike i gledati na malim ekranima.

Sada su tu bageri, ali ovo mjesto će uskoro nekima postati dom! A tko su oni? Strpite se još maaalo, Big Brother nas čeka! :)www.rtl.hr

Posted by Big Brother Hrvatska on Samstag, 26. März 2016

>>> TINA I DARKO VOLE SE JAVNO: Pogledajte što mu je priredila za rođendan (FOTO)


Komentari