OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA BB KUĆE! Ervin proplakao, a evo tko bi uskoro mogao izletiti (VIDEO)

Screenshot

Rada i Rade Vasić ušli su u kuću, a s njima je došla i Stefani. Ervinu je Veliki brat spremio veliki test…

Anton je izbačen iz kuće Velikog Brata, a njegovi su ga sustanari ispratili zagrljajima. Međutim, njegov je odlazak  najviše jpogodio Barbaru, Ivonu i Tinu. Neutješna Barbara kazala je kako ”najbolji ljudi odlaze iz ove kuće”.

Dok su neki plakali, neki su imali itekako razloga za smijeh. Naime, Rada i Rade Vasić ušli su u kuću. Iznenađeni stanari su ih dočekali s veseljem. Rada, Rade i Stefani odmah su svima otkrili da su sve pratili iz ”tajne sobe”, a Veliki Brat im je rekao kako su mu Vasići bili ‘desna ruka’ te da su cijelo ovo vrijeme zajedno s njime odlučivali o sudbini ukućana.

Međutim, čini se kako će na događanja u BB kući ipak najviše utjecao povratak vampirice Stefani. Ovim povodom, Veliki Brat je Ervina pozvao u ispovjedaonicu. Stanari su Splićanku dočekali raširenih ruku, a naređeno im je da budu tihi kako ih Ervin ne bi čuo. U tom trenutku, Ervin je izgovorio da bi htio da se Stefani vrati u kuću. No postavljen mu je ultimatum – ili će vratiti Stefani u kuću ili će kuću zauvijek napustiti. Odlučio je napustiti kuću, a Veliki Brat je netom nakon toga objavio da je bila riječ o testu i da Ervin ostaje.

Ugledao je i oduševljeno izgrlio Stefani, a zatim se rasplakao. Međutim, netko večeras leti iz BB kuće, a nominirani su blizanci Vasić, Goran i Andro.

>>> DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

>>> JOŠ SEKSA U BB KUĆI: Provjerite koga je u ‘akciji’ prekinuo znatiželjni Anton! (VIDEO)

>>>  FATALNA BB ‘BAKA’! Svjedočimo li početku nove ljubavi? (VIDEO)


Komentari