Opća kultura, sjedni 1: Stanari BB-a znaju manje od PRVAŠIĆA (VIDEO)

Screenshot

Island je postao grad-država, Drugi svjetski rat počeo je 1941′, Goran i Zorica znojili se od neznanja.

Osim što im je vokabular toliko prošaran psovakama i vulgarnim izričajem, a dnevne emisije toliko su cenzurirane, onim već iritantnim cvrkutom ptica, da je show polako negledljiv, a gledatelji moraju čitati s usana kako bi polovili o čemu to veliki umovi 21. stoljeća razgovaraju, stanari se mogu pohvaliti i katastrofalnim znanjem o općoj kulturi.

U ovotjednom zadatku osim što su podijeljeni na siromašni istok i bogati zapad, Big Brother je odlučio testirati i njihovo znanje. U ispovjedaonici su se našli Zorica, Tina i Goran, gdje ih je BB rešetao nadasve jednostavnim pitanjima, dok su se oni kupali u znoju pokušavajući dokučiti odgovore koje ne znaju.

Prvo pitanje bilo je koji je glavni grad Islanda na što je Goran upitao, “Jel počinje na H? Jel Irska ili Island”, na što mu je Zorica odgovorila, “Ma Island je. Da mislim da počinje na H”, zaključila je Zorica. Odlučili su reči dalje, ali BB ih je upozorio da je bolje da daju bilo kakav odgovor, pa je Zorica kazala, “Neka bude Island grad i država“. Eto, Island je postao grad-država. Goran i Tina gledali su uglavnom u pod.

No, to nije sve, najbolje tek slijedi. Darko misli da je Drugi svjetski rat počeo 1941., dok je Barbara bila uvjerena kako je Nikola Tesla umro u Italiji, unatoč svim pokušajima Darka da ju razuvjeri kako je zapravo umro u Americi.

Jedino pitanje koje si mi možemo sada postaviti jest, imaju li ti ljudi uopće obrazovanja. Osim što slovkaju prilikom čitanja, do sada se nije otkrivalo bilo kakvo intelektualno znanje stanara. Dobro dalo se zaključiti kako Ervin nije baš najbistriji, kao ni davno ispali Aleksandar. No, oni najglasniji u kući kao Zorica i Goran poprilično su se osramotili neznanjem općih informacija. Stvari kao početak Drugog svjetskog rata uče se do 5. razreda osnovne škole. Za glavni grad Islanda vam škola niti ne treba, a nema tko ne zna da je Tesla umro u New Yorku, ili možda ima, a onda je najbolje takve staviti pod isti krov da se zajedno sramote. 

Koje godine je počeo Drugi svetski rat? #VelikiBrat

Koje godine je počeo Drugi svetski rat? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Mittwoch, 21. Oktober 2015

>>>VELIKI INTERVJU NAKON IZLASKA IZ KUĆE: Stefani bez dlake na jeziku (FOTO)

>>>THE BEST OF STEFFANI BANIĆ: Ovi trenutci obilježili su Big Brother (VIDEO 18+)


Komentari