NOVA SERIJA NBC-a: Goran Višnjić glavni negativac

Facebook

Snimanje bi trebalo početi uskoro, a prve nastavke moći ćemo vidjeti na jesen.

Naš najpoznatiji glumac s hollywoodskom adresom Goran Višnjić snima novu seriju za američku kuću NBC. Pilot “Timeless”koji je Goran nedavno snimio ušao je u izbor za novu TV sezonu. Ova znanstveno-fantastična drama bavi se putovanjem kroz vrijeme, a Goran je dobio ulogu glavnog negativca. Najavljuju je kao spoj “Povratka u budućnost” i “Nemoguće misije”, a riječ je o ekipi stručnjaka koja pokušava sačuvati vremenski kontinuum.

Uz Gorana glumi relativno mlada i nepoznata ekipa: Abigail Spencer (znamo je iz Kauboja i izvanzemaljaca), Matt Lanter (zvijezda novog Beverly Hillsa), Sakina Jaffrey, Bailey Noble (True Blood), Paterson Joseph… Autori serije su Eric Kripke, već specijaliziran za nadnaravne žanrove, i Shawn Ryan koji koji je radio na brojnim uspješnim serijama. Nakon uloge u Extantu, gdje je igrao uz Halle Berry, ovo će Goranu Višnjiću biti još jedan ulazak u ZF žanr. Snimanje bi trebalo početi uskoro, a prve nastavke moći ćemo vidjeti na jesen.

Višnjić je proteklih mjeseci snimao i novi film “The Tribes of Palos Verdes” u kojem mu je partnerica Jennifer Garner, piše Večernji.hr.


Komentari