NOVA KANDIDATKINJA U ‘LJUBAV JE NA SELU’: Članica mladeži HDZ-a i ljubiteljica adrenalinskih sportova (FOTO)

Facebook

Čim se pojavila na farmi, izazvala je različite reakcije, dok je Dino ostao bez teksta, konkurencija ju je gledala s prijezirom. 

Gabrijela Domenika Marijanović ima 23 godine i dolazi iz Slavonskog Broda gdje je završila srednju školu. Trenutno živi u Rijeci gdje studira na Prometnom fakultetu.

Kao redovita studentica, često si znači naći posao preko student servisa, ne bi li zaradila koju kunu, pa se tako jedno vrijeme bavila i prodajom ekskluzivnih automobila i rabljenog njemačkog namještaja.

Facebook
Facebook

Godinama se bavila gimnastikom, akrobatskim rock’n’ rollom i karateom. Gabrijela je vlasnica brojnih medalja, a 2008. je bila proglašena perspektivnom karatisticom za Brodsko-posavsku županiju. No od karatea je odustala, kada je prilikom pokušaja izvođenja salta unazad, sama sebi slomila nos.

Uz to je nizala i diplome za osvojena prva mjesta u akrobatskom rock’n’rollu te gimnastici. Obitelj je naravno ponosna na sve njezine uspjehe i uvijek su joj potpora u životu, a pogotovo stariji brat.


Ova svestrana studentica se 2009. natjecala za Miss Brodsko-posavske županije i osvojila titulu Miss fotogeničnosti. Atraktivan izgled i dobru liniju, kaže, duguje genima i tome što je stalno u pokretu i radi.
 Iste godine natjecala se i za titulu Miss Hrvatske.

Facebook
Facebook

Uz studiranje, zanima je i politika pa je aktivna članica HDZ-a. Gabrijela je ljubiteljica brzine, adrenalina i oružja, a koliko voli oružje, dokazuje i činjenica kako ima na bokovima istetovirana dva pištolja.

Bila je i kandidatkinja za najpoznatiji reality show, odnosno regionalni “Big Brother“, ali ipak zbog obaveza na faksu nije ušla u kuću na Košutnjaku. Zbog obaveza na fakultetu je skoro propustila priliku upoznati farmera Dinu i biti dio “Ljubavi na selu”, ali ipak je pronašla vremena pa je pismo poslala s malim zakašnjenjem.

Zanimljiv je podatak, kako na Facebooku ima više njezinih profila. Radi li se o tu o lažnim profilima ili Gabrijela jednostavno ne može zapamtiti šifru pa svaki put radi novi profil iznova, nije nam poznato.

Facebook
Facebook

Komentari

loading...