Njegov otac ima četiri žene, ali on voli samo Hrvaticu s kojom čeka bebu: ‘Njeni me prihvaćaju i sviđam im se’

Foto: Instagram

U Hrvatskoj živi više od devet godina, a pažnju javnosti privukao je sudjelovanje u reality showu Farma.

Nigerijac Prince Wale Soiyiki potječe iz kraljevske obitelji gdje je običaj da muškarci imaju više žena. Njegov 80-godišnji otac ima čak njih četiri, od kojih najmlađa ima 20 godina.

No Prince ima samo jednu ženu. S Lidijom iz Kutine je u sretnoj vezi te sada čekaju i dijete.

“Vrlo je jedinstvena. Lijepa je, pametna, disciplinirana i inteligentna. Ima drugačiji karakter i mišljenje od većine ljudi. Smirena je i sve gleda na pozitivan način”, rekao je Prince.

Ispričao je kako je izgledao njihov prvi susret.

“Došla je jesti s prijateljicom, tada smo se upoznali i razmijenili kontakte. Taj dan sam znao da je to žena za mene, svidjela mi se zbog izgleda i otvorenosti u komunikaciji, odmah smo se raspričali. Mjesec kasnije smo se prvi puta našli, šetali smo po Bundeku i razgovarali. Shvatio sam kako slično razmišljamo. Nakon šetnje smo pogledali film. Nakon te večeri smo zaključili da se sviđamo jedno drugom”, rekao je Prince za 24sata.

Njena obitelj ga prihvaća

U vezi su dvije godine, a zajedno u Zagrebu žive već godinu dana. Njezinu obitelj upoznao je tijekom prve godine veze.

“Imao sam osjećaj da me prihvaćaju i da im se sviđam. Super se slažemo, s njima provodim blagdane u Njemačkoj. Od njih sam naučio raditi sarmu, radio sam pitu od sira.. Smatra ih svojom obitelji”, pojasnio je Prince.

Do prinove broje sitno.

“Brojimo još malo, termin je početkom veljače. Spremni smo i uzbuđeni, a najviše sretni”, rekao je.


Komentari