NIŠTA OD VJENČANJA: Goran ipak previše voli druge žene, Nikolina je odlučila prekinuti vezu

LJubav je na selu

Hrabro ga je zaprosila pred cijelom Hrvatskom, no ljubav nije potrajala.

Na kraju sezone showa Ljubav je na selu imali smo priliku vidjeti čak dvije prošnje, no samo je jedna veza imala sretan kraj. Naime, lijepa Nikolina Kunović hrabro je kleknula pred Gorana Špehara, a on je pristao biti njezin muž. No unatoč osmijesima na kraju snimanja, ta idila nije potrajala.

Par više nije u vezi, a priznali su kako su oboje bili zaljubljeni, međutim ljubav se ugasila. Unatoč činjenici kako je javno zaprosila Gorana, a veza nije uspjela, Nikolina se ne kaje zbog učinjenog.

RTL.hr
RTL.hr

“Nije me pogodilo s obzirom da sam ja odlučila da to prekinemo, da nije to to. Imam zapravo jednog prijatelja više”, kazala je ona. Možda je Goranova zavodnička narav za Nikolinu bila previše: “Goran voli šarati”, rekla je ona.

Goran priznaje da je jednostavno slab na žene

“Ne malo, ja sam dosta slab na žene. Žene su najljepša bića na svijetu”, rekao je Goran. Koji se u Lišnici na svojem imanju bavi seoskim turizmom, zabavlja goste. Posebno gošće. Peče roštilj i prezentira svoje domaće vino. Nikolina pak u svojoj Donjoj Stubici svladava nove vještine.

Popularnosti joj nakon showa ne nedostaje. Udvarača, tvrdi, ima više nego ikada. Ipak, za razliku od Gorana, ona se nije opet zaljubila, prenosi RTL.

“Pa zapravo, mene je osvojila jedna žena, jedna cura, djevojka i sad smo u sretnoj vezi i mislim da je baš to ono što sam tražio”, zaključio je Goran.

>>>>LJUBAV JE NA SELU: Zadnja epizoda frcala emocijama, pale čak dvije prosidbe (FOTO/VIDEO)

>>>OVO JOŠ NITKO NE ZNA: Miha se predomislio i nogirao Sandru, Sara čeka bebu?! (VIDEO)

 


Komentari